Starše Čiro – Ptujska Gora, 92 – 59

Kraj: Starše

Datum: 01. 02. 2013, PARKL, 9. kolo

Starše – Čiro : KK Ptujska Gora 92:59 (20:16, 28:17, 24:10, 20:16)

Sodnika: Pirtovšek N., Ledinek

Za  Borut Besedič – Čiro so igrali: Goran Z., Denis, Tine, Tjaž, Andrej, Goran P., Ermin, Aljaž, Uroš, Niko.

Borut Besedič, trener: Tekma, kot se spodobi. Verjetno je k temu botrovalo, da smo s Ptujsko Goro prvo tekmo izgubili. Sicer smo se zbrali z manjšo zamudo, vendar so fantje to »prinesli noter« na igrišču.

Kratek sestanek v garderobi in posledično kratko ogrevanje. Gostje so bili pred nami na igrišču, celo gledalci so bili prej na tribuni, kot mi na igrišču J. Začeli smo s standardno peterko. Fantje so od začetka igrali zelo zbrano, dobro v obrambi in v napadu. Očitno je pomagalo tistih nekaj besed na treningu in dril. Kolektivno smo zaigrali v obrambi, prestregli nekaj žog in to je seveda dvignilo ekipni duh. Tudi pri menjavah ni bilo spremembe ritma. Igrali smo čvrsto, kar pa je še dodatno pomagalo, je bil uspešen skok v napadu. Kar nekajkrat smo po zgrešenih metih ujeli žogo in jo nato spravili v koš. Popravni izpit si je pač tudi treba priboriti, vsaj v košarki. Gostje nekako niso našli rešitve. Pokrili smo nevarne igralce in se dobro gibali v napadu. Izpostaviti moram najmlajšega – Niko je brez strahu odigral svoje minute in pokazal, da je lahko enakovreden tekmec, kljub mladosti.

Kljub temu nam je odlični Skerbiš dal 21 točk, od tega več kot polovico v prvi četrtini. Ko smo to rešili, je bilo že polovico dela opravljenega.

Čestitam fantom za zmago, gostom pa za športno in lepo igro.

Sodniški dvojec je bil neopazen, kar je seveda dobro. Tudi težkega dela nista imela, glede na potek tekme.  Zapisničarska miza je korektno opravila delo kot vselej do zdaj.

Vabimo vse domače in ostale, da na pustno soboto pridejo navijat za naše fante. Nasprotniki so Adecco Old  Stars.

P.S.: S strani moje lektorice pravkar poslušam, kako se hvalim. Ampak ta tekma je bila takšna, da se lahko!

 

2 odzivov

  1. LiMuBai pravi:

    Kaj pa Pt.gora strelci?

  2. bojan pravi:

    se strinjam z LiMuBai-em. Menim, da bi morali biti vidni strelci obeh ekip, saj se dosežki igralcev vnašajo v lestvico strelcev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja