Starše Čiro – Pragersko veterani, 86 – 58

Tekma 12. kola – 2. liga;

Starše, 2.3.2012; Sodnika: Topolinjak, Močnik.

Starše Čiro – Pragersko veterani 86 : 58 (28:15, 14:18, 29:11, 15:13)

KK Starše Čiro (trener Borut Besedić): Kaube 2, Šalamon 8, Garmut, Dover 18, Karahmet 6, Manjevič 7, Muršec 8, Zelenko 7, Knuplež 6, Pjevič 24, Rogina.

KK Pragersko veterani (trener Kocjan): Žunko 2, Trantura 8, Miklavčič 2, Rampre 20, Šešerko 6, Rahle 4, Bunta 4, Černe 10, Čelan 2.

Domačo ekipo je bilo zopet po daljšem času prepoznati po karakteristikah, ki si jih je pridobila na začetku lige. Hitra, agresivna in nepopustljiva igra v obrambi, v prvi in tretji četrtini, je hitro prinesla rezultat. Fantje so igrali presing po celem igrišču, prestregli veliko podaj nasprotnikov in tako dosegali lahke koše. To je prineslo tudi samozavest pri metih iz razdalje, ko so gostje poskušali napade domačinov ustaviti s consko obrambo.

Pri gostih je izstopal Rampre z dvajsetimi točkami, pri domačih pa velja pohvaliti prav vse igralce saj so pristopili k tekmi zavzeto in odgovorno. V žaru igre in zavzetosti je bila na tekmi gostom dosojena tehnična napaka, ki pa ni vplivala na splošni vtis športne tekme.

Sodnika sta imela tekmo pod kontrolo in dobro opravila svoje delo. Pohvaliti velja tudi zapisničarsko mizo.

Zahvaljujemo se gostom za lepo tekmo.

Čiro

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja