Sodniki PARKL : Predstavniki ekip lige Vzajemna PARKL

Sodniki PARKL : Predstavniki ekip lige Vzajemna PARKL
68:59 (12:14, 19:10, 18:22, 19:13)

bty

Sodniki PARKL: Lajnšček 18 (1×3), Močnik 14 (4×3), Dover 12, Leskovar 10 (1×3), Sok 5 (1×3), Kereži 4, Germadnik 2, Pirtovšek N. 2, Pirtovšek M. 1, Frangež 1, Marinovič, Fajt, Senekovič.
Predstavniki ekip: Husič 16, Školnik 14 (3×3), Vodušek 12 (2×3), Ciglar P. 5, Kramberger 5, Novak 3 (1×3), Ciglar S. 2, Sevšek 2.

Po lanskem porazu smo se tokrat sodniki malo prej začeli pripravljati na tekmo. Nekajkrat smo se v nepopolni postavi dobili na basketu 3 na 3, kar pa je glede na končni rezultat očitno prineslo sadove. Za »drese« je poskrbel Smiljan – letos majice v beli barvi. Se že predajamo? Ne, samo temno sivih niso imeli v vseh velikostih… Še slikanje pred tekmo in začnemo.
Tipanje nasprotnika skozi prvi polčas, v katerem so si rahlo prednost priigrali predstavniki ekip. Izstopali so predvsem Kramberger, Husič, Školnik in Vodušek. Vendar smo tudi sodniki imeli nekaj na pol razgretih igralcev: Leskovar, Lajnšček, Močnik in Dover. Res smo dolgo časa potrebovali, da smo prišli v vodstvo – tam nekje v tretji četrtini. Po tistem pa smo držali varno razliko ter premagali zimzeleno ekipo z raznobarvnimi dresi. V drugem polčasu so po točkah izstopali Lajnšček, Močnik in Dover, ne smemo pa pozabiti na potezi Kerežija ter Germadnika. Pri predstavnikih ekip pa sta v drugem polčasu večino točk dala Školnik in Husič.
V tej ekipi smo pogrešali kar nekaj legend, veljakov oz. igralcev, ki tako ali drugače izstopajo v ligi, zato upam, da na naslednjo tekmo pridejo igrat. Vsekakor bodo te tekme postale zgodovinske, trenutno je izid poravnan na 1:1, vendar je pomembnejše dejstvo, da se takšne tekme igrajo in vsi tisti, ki smo vpleteni v ligo, uživamo v košarki.
#9

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja