Pragersko Wave block -MCAPRO, 74 – 84 (po podaljšku)

Pragersko, 7.2.2013;

Pragersko Wave block : MCAPro 74:84 (17:21, 14:25, 15:14, 28:13, 1:11)

Pragersko Wave block: Weiksler, Ravnihar 13, Kozar 23, šešerko, Drame 16, Borkovič 2, Prelog 8, Godec 8, Mohorko 4;

MCAPRO: Črešnik 4, Kneževič 27, Bujagič, Novak 15, Planinšec 15, Karlo 8, Auer 24.

Tekma lanskih finalistov je postregla z zanimivo košarkarsko predstavo v kateri smo videli kopico lepih potez, fair play igro in dobro sojenje.

V prvem polčasu so prevladovali izjemno motivirani gostje, ki so še posebej blesteli z metom iz razdalje, saj so zadeli kar 8 trojk. Na drugi strani so bili Pragerčani mnogo premalo zbrani v obrambi. Hmmm… pravzaprav so bili nezbrani tako v napadu, kot v obrambi.

Podobno se je nadaljevalo tudi v tretji četrtini, ko je prednost gostov znašala že visokih 21 točk. Za marsikoga bi bila to že neulovljiva prednost. Čeprav so prvaki zadnjih petih sezon letos le bleda senca šampionske ekipe, pa so v zadnji četrtini pokazali, da še vedno lahko bruhajo ogenj. Z obrambo po celem igrišču so v zadnjem delu igre vztrajno lovili goste in jih tudi ulovili na 73. Devet sekund pred koncem pa so imeli celo napad za zmago. Po minuti odmora pa niso odigrali v skladu z dogovorom.

Pragerčani so vse moči porabili v lovljenju nasprotnika, tako, da jim za podaljšek ni ostalo več moči in zmage so se zasluženo veselili gostje.

SanJe

 

 

1 odziv

 1. bostjan pravi:

  Ne le tekma lanskih finalistov, tudi predlanskih…
  Tretji podaljšek v sezoni pa so le dobili pri MCAPRO. S to zmago pa so tudi spet v položaju, ko povsem sami odločajo o svoji poti na Final 4, v rokah pa imajo kar dobre karte.
  SPomin na zadnja dva finala, ko je morda Pragersko res igralo na višji ravni? Al pa se le šparajo za finalne obračune…. tudi možno :)
  Finale 2010/11
  Finale 2011/12

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja