NKBM – KK Starše, 74 – 89

Kidričevo, 5.2.2013; Gledalcev: 7

NKBM – KK Starše, 74:89 (16:25, 23:22, 18:18, 17:24)      

NKBM: Marguč 21, Šijanec 19, Smaka 24, Kavčič 6, Bilić 4

KK Starše: Ploj 13, Bandelj 7, Zahaj 24, Besedič 14,  Kac 15, Potisk 10, Kadrič 2,  Dobnik 4

Še tretji zaporedni poraz, nekoč najbol vroče ekipe v ligi PARKL,  ni nobeno presenečenje saj je ekipa  tudi to tekmo igrala v zelo okrnjeni zasedbi.  Gostje so se odločili za zanimivo strategijo. Igrali so cono 2:2 ter “flajšter” na Smaki.

Gostje so tudi zahvaljujoč tej obrambi takoj povedli, dosegli nekaj lahkih košev in obdržali vodstvo do konca tekme. Bankirji smo se jim par krat približali na samo 5 točk zaostanka vendar nam popolnega preobrata ni uspelo narediti, predvsem zaradi slabega skoka.

Igralci NKBM-ja smo sicer odigrali zelo solidno tekmo, škripala je zgolj igra v obrambi in napadu. Na nekem visokem nivoji niso bili niti skok, tranzicija ter vodenje tekme.

Borba za final4 še zdaleč ni izgubljena, upam da so viroze, poškodbe, prepite noči pred tekmami  ter smučarski izleti za nami in da bomo odigrali naslednje tekme v povni zasedbi.

6 odzivov

 1. TT pravi:

  “Igralci NKBM-ja smo sicer odigrali zelo solidno tekmo, škripala je zgolj igra v obrambi in napadu. Na nekem visokem nivoji niso bili niti skok, tranzicija ter vodenje tekme.”

  :) kaj pa je blo solidno?

 2. Battisti pravi:

  Uh mojstri..na dolgi rok samo s petimi ne bo slo..

 3. nejco pravi:

  Vas je polno, bi nam lahko kakega odstopli;)

 4. Battisti pravi:

  Koga rabis? :)

 5. nejco pravi:

  haha, ce ne bi blo onega smajlija zadaj bi se mogoce resno napisal koga:) drugo leto tak prideta dva iz vase ekipe klko vem;)

 6. Battisti pravi:

  Aa res? Ce jaz tega ne vem, pol bolj tezko, da je res :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja