Napoved 2. kroga lige PARKL

FB-Cover-PARKL-newsletter-2

Po 1 odigranem kolu, kjer ni manjkalo presenečenja tako v 1. kot v 2. ligi je pred nami 2. kolo, kjer nas čakajo zanimive tekme.

Pod okriljem TEKMA KROGA smo izbrali dve tekmi in povprašali ključne akterje kaj pričakujejo od same tekme in napovedi za samo tekmo.

V 1. ligi  PARKL se bosta srečala stalnica pod košem ŠD Kidričevo ter novinec v letošnji sezoni v 1. ligi, vendar prav tako stalnica pod okriljem lige PARKL KK Starše.

Napoved pred tekmo:

Konec tedna igramo s povratniki v prvo ligo, Staršami. Kdo so in kako igrajo, nam je neznanka. Neznanka smo v tem obdobju tekmovanja v neki meri celo sami sebi. Kljub poškodbam in odpovedim nekaterih ključnih igralcev, se nadejamo dobre tekme. Jahamo mini val zmage proti prvakom v prvem kolu, a prvaki še niso v šampionski formi, to se od njih pričakuje v drugem delu sezone. Tega se zavedamo, a navedeno ne zmanjšuje naše samozavesti in dobre energije, ki vlada v ekipi. Gremo na zmago, druge ni, zato se navsezadnje tudi igra (Andrej Mesarič, igralec ŠD Kidričevo).

Proti ekipi ŠD Kidričevega pričakujem težko in predvsem enakovredno tekmo. Imajo par neugodnih igralcev katere bo treba ustavit, hkrati pa ne smemo pozabit na ostale, da se le ti ne razigrajo. Verjamem pa, da imamo dovoli kvalitete, da bomo na koncu slavili zmago (smeh).  Rad bi povabil vse ljubitelje košarke oziroma lige PARKL, da si pridejo pogledat tekmo (Mitija Kac, igralec KK Starše).

Preostale tekem 2. korga 1. PARKL LIge Datum
MB Vikingi : KK Beltinci 1411.2018 ob 20:30 h PRESTAVLJENA
Rams : KK Starše Čiro 16.11.2018 ob 18:00 h 2. gimnazija Maribor
KK Adecco : KK Ruše 17.11.2018 ob 19:00 h 2. gimnazija Maribor
KK Starše : ŠD Kidričevo 18.11.2018 ob 19:00 h PRESTAVLJENA

V 2. liga PARKL nas čaka zelo zanimiva tekam med Adecco Oldstars : KŠ Miklavž soboto 17.11.2018 ob 17:00h na 2. gimnaziji Maribor.

Napoved pred tekmo:

Veseli nas, da smo v nov sezono štartali z zmago, proti vedno neugodni ekipi iz Ptujske gore. V soboto pa pridejo v gosteh novinec lige KŠ Miklavž, ki z svojo mladostjo predstavlja težkega nasprotnika, vendar bomo naredili vse kar je v naših močeh, da zmaga ostane doma. Vabljeni na ogled tekme (Mario Vračko trener KK Adeeco Oldstars).

Kot debitanti v članskih tekmovanjih se veselimo tekme z izkušenjimi igralci, ki so svoj maksimum že presegli. Izkušnje in znanje nasprotnikov bomo skušali prekositi s hitro in agresivno igro. Upamo na pošteno borbo, v kateri naj zmaga boljši (Rok Ozmec, vodja KŠ Miklavž).

Preostale tekem 2. korga 2. PARKL Lige Datum
ŠD Ptujska Gora : KK Sladki Vrh 16.11.2018 ob 19:50 h OŠ Majšperk
KK Haloze : KK Dornava 17.11.2018 ob 18:00 h OŠ Majšperk
Adecco Oldstars : KŠ Miklavžv 17.11.2018 ob 17:00 h 2. gimnazija Maribor

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja