KPŠ – GG Cirkovce, 100 – 55

Ptuj, 9.2.2013

KPŠ – GG TE ŠD Cirkovce 100 : 55 (25:12, 21:12, 29:9, 25:22)

KPŠ: Rus 2, Ferme 7, Pantzakis 14, Sajko 35, Horvat 6, Novak M. 12, Novak I. 15, Šömen 11.

GG TE ŠD Cirkovce: Drevenšek 10, Majal 21, Rojko 11, Arnuš 7, Dobrajc 6.

Sodnika: Grošelj, Topolinjak.

Veter, ki je v prejšnjem kolu končno spet zapihal v ptujska jadra, je bil danes tudi prisoten. Tokrat smo gostovali številčno podhranjene Cirkovčane, ki nikakor niso mogli najti odgovora na učinkovit napad Ptujčanov. Igra domačinov je bila zaznamovana z uspešnim metom iz razdalje ter hitrimi protinapadi. Slednje je presenetilo tudi nas same, saj je bila v petek zvečer otvoritev znamenitega Kurentanca.

Študentje smo povedli že na samem začetku tekme ter vodstvo do konca suvereno le še povečevali. Sajko je uspeval v prodorih ter metih iz razdalje, brata Novak sta krojila usodo nasprotnikov pod košem, svoj levji delež v obrambi ter napadu pa je prispeval tudi Pantzakis, kar samo potrjuje, da se Ptujčanom dolgoletno vlaganje v mednarodni scouting vendarle obrestuje (po govoricah sodeč, strokovni štab Pantzakisu že išče kandidatko za ženitno ponudbo v ptujskem okolišu). Na nasprotni strani pa Cirkovčanom napad ni in ni stekel. To že potrjuje dejstvo, da se je v tretji četrtini med strelce vpisal le Majal, ki je pri nasprotnikih tudi edini izstopal.

Vsekakor pa je potrebno čestitati nasprotni ekipi za borbo ter fair play. Celotna tekma je potekala v sproščenem prijateljskem vzdušju

1 odziv

  1. LiMuBai pravi:

    Tekma je bila fajn samo za vas na igrišču, predvsem za KPŠ.
    Za gledati pa je bilo muuuuuuuuučno =)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja