Košarkarski praznik v Kidričevem – FINALE – sobota, 31. marec

V soboto, 31. marca bomo priča zaključku letošnje sezone. V velikem finalu se bosta ob 20. uri pomerila lanska finalista, Vinag MCApro in KK Pragersko. Vsi, ki se v preteklih letih spremljali ligo PARKL in vsi, ki imate radi košarko ter rekreacijo pridite in pomagajte, da bo ta praznik košarke še boljši. Zaključujemo 15. sezono lige PARKL, ki se je v desetletju in pol razvila v prepoznavno in zelo številčno rekreativno tekmovanje v tem koncu Slovenije.

Program zaključnega dne, 31. marec 2012 – Kidričevo:

  • ob 16.00 uri, povratna tekma za obstanek/napredovanje … KPŠ : KK Rače
  • ob 18.00 uri, tekma za 3. mesto … KK Starše : Good Guys
  • ob 20.00 uri, veliki finale in tekma za prvaka lige PARKLKK Pragersko : Vinag MCApro

Seveda pa organizatorji zaključnega turnirja 15. sezone lige PARKL, iz ŠD Kidričevo, pripravljamo več dogodkov, ki bodo vsem prisotnim popestrili košarkarski večer. Zraven dobrih in napetih tekem, si seveda želimo, da pride čim več gledalcev in navijačev, zato bodo nekatere aktivnosti namenjene tudi njim. Med drugim:

Tekmovanje v metih za 3 točke – da bi lahko uskladili urnik prosimo, da se vsi, ki bi želeli tekmovati prijavijo do petka, 30.3.2012 do 12.00 ure na e-naslov Mitja Bek: pathfinda@gmail.com . Omejitev ni, bo pa izvedba tekmovanja prilagojena številu prijavljenih in urniku igranja tekem. Za najboljše so že pripravljene praktične nagrade!!

Tekmovanje v zabijanju – prijave sprejemamo prav tako do petka, 30.3.2012 do 12.00 ure na e-naslov Mitja Bek: pathfinda@gmail.com . Seveda bomo tudi tukaj podelili praktične nagrade za najboljše.

Plesalke Plesne šole Mambo se nam pridružijo v tekmah za 3. mesto in v finalu. Se že veselimo!

Okrepljena bo gostinska ponudba pred dvorano. Tisti in tiste, ki boste še vedno žejni in lačni pa vabimo, da se zberemo v »Atili« (Okrepčevalnica Atila), ki bo podaljšala svoj delovni dan pozno v noč.

(Žal, tekmovanje v metanju žoge v sodnika odpade, ker s strani vodstva lige, nismo dobili soglasja za izvedbo tekmovanja.)

Zraven spada še uradni del in podelitev pokalov najboljšim ekipam in strelcem. Vsekakor edinstvena priložnost za druženje in lep zaključek 15. sezone ene od najmnožičnejših in najpopularnejših tekmovanj v našem okolju.

Vabljeni v Športno dvorano Kidričevo, med »šumare«, v soboto 31.3. od 16-tih naprej!

R. Sevšek

 ČE ŽELI KDO POSNETEK TEKEM POLFINALNEGA DNE NA DVD-ju NAJ TO SPOROČI ČIMPREJ ROBIJU SEVŠKU. CENA TEKME NA DVD-ju 5 EUR.

 

 

1 odziv

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja