KK Starše Čiro – ŠD Majšperk 70 – 68

Tekma 6. kola – 2. liga

Starše, 13.1.2012;

KK Starše Čiro – ŠD Majšperk  70 : 68 (22:18, 10:21, 23:15, 15:14)

KK Starše Čiro (trener Borut Besedić) : Kaube 13, Šalamon 6, Garmut 1, Dover 8 , Karahmet 4, Manjevič 16, Glinšek 16, Hercog, Zelenko 6, Knuplež, Pjevič, Rogina.

ŠD Majšperk: Korez 3, Avguštin R. 17, Avguštin P. 8, Lorber, Ovčar 11, Strižič 2, Čelan 6, Kamenšek 10, Smolej 8, Galun 3, Lončarič, Vuk.

Novo koledarsko leto so igralci KK Starše Čiro začeli, kot so si želeli – z borbeno in športno tekmo in končno zmago, tokrat nad ŠD Majšperk.

Tekma je bila vseskozi izenačena in napeta, vendar hkrati lepa, športna in borbena, saj niti domačini niti gosti niso v vseh štiridesetih minutah igre toliko popustili, da bi si lahko nasprotnik priigral pomembnejšo rezultatsko prednost. Igra je bila na obeh straneh hitra, čvrsta, tako v obrambi kot v napadu, z dobrim metom na obeh straneh; pri nasprotnikih se je z metom še posebej izkazal Avguštin R. (17 točk), ki pa so ga domačini uspeli v drugem polčasu popolnoma ustaviti. Izenačen dvoboj potrjuje tudi tesen končni izid.

Tekmo je zaznamovala počena arkada domačina Karahmeta, ki pa že okreva in se pripravlja na ponovni povratek na igrišče.

Svoje delo sta zelo dobro opravila tudi oba sodnika, Topolinjak in Močnik, kar je zagotovo veliko prispevalo k temu, da igra kljub vseskozi izenačenem izidu in borbenosti ni ušla izpod nadzora, pač pa je ostajala čvrsta in športna, s tem pa tudi varna, brez izgredov ter privlačna za gledalce na tribunah.

Pripravil: Borut Besedić

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja