KK Rače – KMO Dornava, 58 – 65

Fram, 9.1.2013;

Sodnika: Grošelj, Ledinek;

KK Rače – KMO Dornava, 58 : 65 (18:20, 7:15, 14:18, 19:12)

KK Rače: Fingušt 17, Jarc 3, Lukman 4, Gradišnik 11, Meglič 20, Begič 3   ;

KMO Dornava:  Mahorič 10, Ledinek 9, Metličar 6, Vojsk 11, Veselič, Klemenčič 9, Ciglar 4, Čeh, Zorko 10, Duh 2, Sok 4   ;

Pogled na igrišče je na začetku ponujal zgovorno sliko – 17 štrumfov – 11 svetlejših iz Dornave, preostanek pa smo bili domačini z nakoliko bolj modrimi. Cona na obeh straneh je ponudila dokaj izenačujočo 1. četrtino z rahlo prednostjo gostov, za katere smo vedeli, da so prišli po 1. zmago. A kaj, ko je obisk domačih igralcev klavern, posledično pa igra ne steče v smer, ko bi lahko različno kombinirali peterko, tako da več ali manj igramo teh 5-6 igralcev, ki pač pridemo na tekmo.

Posledica tega je gotovo bila tudi za domače najslabša četrtina, ko žoga ni in ni želela skozi obroč. V zadnji četrtini sprememba igralnega ritma pri domačih, obramba 1na1 in posledica je bila zmanjšanje rezultata. Žal prepozno za kaj več.

Poročilo je bolj skopo, v duhu igre pač. Ogromno izgubljenih žog, veliko zgrešenih prostih, odličen strelski večer Fingušta, dolga klop gostov. Za domače sledi prosto kolo, gostom pa želim veliko uspehov v nadaljnem delu tekmovanja. Razen proti nam, seveda 😉 !

Pripravil: Lukman

3 odzivov

 1. Battisti pravi:

  Prosto kolo? Aja, pol pa se mi spet vidimo. Juhej :)

 2. dLOOKman pravi:

  That’s the spirit !
  Če bi se več igralcev tako veselilo poraza, bi bilo manj napetosti na tekmah. 😉

 3. bombek pravi:

  še malo ja……….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja