Petič zapored

7. 1. 2022 ob 19:45

@ŠD Ptujska Gora

Ekipa1234T
ŠD Ptujska Gora131119952
Rams2615202182

Statistika

Poročilo

Petič zapored

Prestavljena tekma iz prvega kroga se je tudi tokrat končala neuspešno za Goro. RAMSi so petič zapored zmagali, mi pa petič zapored izgubili. Razlika med igranjem prve in druge lige je več kot očitna. Tolažimo se lahko, da nam vrstni red ni bil naklonjen, saj smo se v prvem delu sezone pomerili z vsemi ekipami iz zgornje polovice lestvice. V nadaljevanju si torej obetamo več kot samo poraze.

Tekma je bila podobna kot večinoma tekem v tej sezoni, gostje so hitro prevzeli pobudo, naredili razliko in jo počasi večali do konca tekme. Domači smo uspeli narediti kakšno krajšo serijo zaporednih točk, vendar smo se gostom približali le v samem začetku tekme. Poskušali smo tudi s consko obrambo, ki je na momente delovala, ampak so RAMSi z natančnimi meti vedno našli rešitev. Če bi tudi mi uspeli zadevati vsaj približno tako dobro kot gosti, bi jim bili precej bližje. Pri Gorčanih je najbolj izstopal Sledič z 18. točkami (zelo smo ga pogrešali na prejšnji tekmi), pri gostih pa s 24. Pinter.

Čestitke gostom za zasluženo zmago, žal nismo imeli časa z njimi popiti okrepčila zaradi zaključka (dolg od lani) in naročene dostave hrane. Zahvala še zapisnikarski mizi in predsedniku Bogdanu za počastitev na zaključku, ki je bil za razliko od tekme zmagovalen :)

GV