Črešnjevec – Rače, 69 – 76

Črešnjevec, 11.3.2013 – zaostala tekma 11. kola

KK Črešnjevec : KK Rače 69 : 76 (15:23, 16:17, 17:19, 21:17)

Črešnjevec:  Dolenc 7, Hauptman 19, Florjančič 27, Rozman, Kocijančič 10, Rajher, Ozvaldič, Kugl 2, Košir 4;

Rače: Štumberger 14, Begič 9, Bobnarič 8, Repec 27, Gradišnik 12, Meglič 6, Fingušt

Se opravičujem za zamudo s komentarjem, vendar zaradi zdravstvenih razlogov, nisem bil dva dni skoraj nič na računalniku.

Kaj napisat za zadnjo letošnjo tekmo v domači dvorani…. Že na ogrevanju je bilo videt, da so Rače prišle samo po eno na Črešnjevec in to je zmaga… Pri domačih pa se je morda poznala pomladanska utrujenost ali kaj bi to lahko bilo, kajti ni bilo več tiste iskrice po želji za zmago, tako kot na ostalih tekmah…. Vendar to ni izgovor za naš drugi zaporedni poraz in zmago Rač.

Tekma se je začela kot smo lahko pričakovali, velik pritisk Rač, cona 3:2 in domači se nikakor nismo znašli v napadu. Preveč je bilo napak tako v obrambi kot v napadu in gostje so nas mučili čez celotno tekmo. Skok, izigravanje obrambe, želja po zmagi,… vse je bilo na strani Rač, domači smo lahko samo poskušali se približat v rezultatu (kar nam je tudi dvakrat uspelo na -5), vendar nam je vedno vse upe s trojko pokopal odlični Repec. Rače so dominirale čez celotno tekmo, domačim pa kljub time-outom ni uspelo najdit recepta, da bi našli našo igro, ki smo jo prikazovali do zdaj….

Uspelo pa nam je domačim dobit prvo tehnično v tej sezoni, bilo je tudi malo hude krvi med tekmo, vendar sta sodnika mojstrsko pomirila obe strani, tako da je tekma potekala naprej spet v fer vzdušju. Sojenje brez napake (morda samo tisti koš Rač ob zvoku sirene), zapisnikar brez napake, časomerilec pa odpuščen (storil preveč napak, samo sem se res trudil).

Glede na prvo tekmo z Račami v tej sezoni, jim lahko samo čestitamo za odlično skavtanje in dvig forme in mislim, da s takšno ekipo in igro lahko drugo leto resno kandidirajo za prvo ligo.

Še enkrat se opravičujem, da ni bilo zapisnika iz prejšnega kola, vendar mislim da še bo poslan, če ni več prepozno.

Tak, pa če še en kratek komentar za našo naslednjo tekmo… Slišali smo, da se fantje iz Starš zelo pripravljajo na zadnjo tekmo v letošnji sezoni. Tukaj bi se jim tudi zahvalil, da ste prestavili tekmo iz petka na torek, kajti imeli smo velike probleme, kako bi v petek skupaj sestavili ekipo, kajti skoraj celotna prva peterka bi v petek manjkala (iz takšnih ali drugačnih upravičenih razlogov…)   😉
Glede na to da smo verjetno zadnji dve tekmi, bili z glavami že bolj v Staršah, kot dejansko tam kjer bi morali biti, mislim da bo v torek odigrana ena res zelo lepa in napeta tekma in upam da z čimveč gledalci….

Rače so obljubile da pridejo gledat, upam da še kdo drug, glede na to da bo to zadnja tekma rednega dela v letošnji sezoni. Zmagovalec bo nagrajen z igranjem v 1. ligi (v kolikor mu bo to v interesu), kdor pa v torek ne bo zmagal pa bo nagrajen z igranjem na F4. To je bilo to za letos in upam da se drugo leto spet vidimo……

Lp, Rok

2 odzivov

 1. Čiro pravi:

  Haha, “Parkl obveščevalna” deluje sto na uro…v ponedeljek in v sredo se nas je na treningu uspelo zbrati celih pet delujočih! Torej smo praktično sestavili dve petorki. Kakorkoli, nič posebnega, želim si samo športno in lepo tekmo, pa naj zmaga boljši in tisti s kančkom sreče več. Pir po tekmi v vsakem primeru, smo vam še dolžni. :-)
  LP, koč čiro

 2. dLOOKman pravi:

  Pri nas je res bilo kar nekaj kandidatov za ogled vaše tekme – če bi bila v petek, kot je bilo predvideno.
  Za torek ne upam rečt, da se bomo videli.
  Ampak, tudi nam zahvaljujoč, bo tekma gotovo zanimiva in borbena – kar dobra priprava za naporno 1. ligo. Naj zmaga košarka.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja