Črešnjevec – Ptujska Gora, 70 – 59

Tekma 12. kola – 2. liga;

Črešnjevec, 27.2.2012;

Črešnjevec – ŠD Ptujska Gora 70 : 59  (13:10, 18:11, 23:9, 16:30)

Črešnjevec: Dolenc 3, Hauptman 22, Florjančič 18, Gajšt, Rozman 2, Kocijančič T 1, Kocijančič A 18, Krajnčič 2,Kugl 4

PG: Vinkler, Frangež 14, Pompe, Mlakar 10, Vedlin 8, Vinkler S., Černešek, Skerbiš 15, Pšajd 12

Trudim se vse prav napisat, vendar po res dobri tekmi je to zelo težko….

Zelo lepa tekma, kjer se je igrala trda obramba in je prevladovalo dobro in prijateljsko vzdušje. Prvi polčas, kljub rezultatu ne pove da smo obe ekipi bili skoz tu-tu, nobena ekipa se ni odlepila, čeprav smo domačini na koncu le prišli do 10 točk prednosti. V tretji četrtini nam je domačim uspelo prikazati igro, kot smo se med odmorom dogovorili in na krilih Kocijančiča A naredili malo večjo razliko, čeprav je škoda da ni bil zadnji met iz sredine (+/- 1,56 metra) Mlakarja priznan. Vzdušje domačih, v tretji četrtini je res bilo fenomenalno. Zadnja četrtina pa kot zakleta, že kot ničkolikorat prej padec domače ekipe in ob prodorih Frangeža in Skerbiša (ne spomnim se kaj mu je uspevalo) so se gosti hitro približali na manj kot 10 točk (takrat se je vzdušje iz domače klopi preneslo na gostujočo klop), vendar pa smo z nekaj protinapadi domačini nato le “rutinirano” 😉 pripeljali tekmo do konca.

Take tekme, kot je bila današnja mislim da so bistvo Parkl lige. Sproščeno vzdušje, napet rezultat, pri domačih vsi igrali in se vpisali med strelce in pa seveda tretji polčas, kjer mislim da smo tokrat domačini pogoreli in moramo priznat zmago gostom (po domače zmanjkalo nam je vina).

Da ne pozabim sodnikov, ki sta sodila res vrhunsko in brez napak, kar je lahko samo pohavalno.

Gostom čestitamo za borbeno in pošteno igro, ter zmago v tretjem polčasu in obljubljamo da se bomo drugo leto tudi v tretjem polčasu poskušali bolj upirat (prinest več vina) -sicer pa se je naš reden gledalec/natakar (letos malo manj reden), nekaj pogovarjal glede odojka, če pridemo naprej, tak da mislim da bi bilo fajn razmislit o kakem final 8 v drugi ligi :)

RG

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja