Ptujska Gora – Črešnjevec, 57 – 64

Majšperk, 15. 2. 2013;

Sodnika: Vute, Ledinek;

ŠD Ptujska Gora – KK Črešnjevec, 57 : 64 (14:11, 16:13, 17:26, 10:14)

ŠD Ptujska Gora: Frangež 3, Vinkler B. 2, Skerbiš 14, Avguštin R. 13, Mlakar 2, Avguštin P. 12, Černenšek, Pšajd 11, Vedlin;

KK Črešnjevec: Košir, Dolenc 1, Hauptman 14, Florjančič 36, Rozman Kocijančič 8, Ozvaldič 5, Kugl, Gmainer;

Poročilo sledi… — poglej komentar spodaj

 

1 odziv

  1. Enej pravi:

    Glede na to, da tisti, ki je bil namesto mene zadolžen za poročilo ni nič napisal, bom jaz nekaj malega v komentarju. Celo tekmo smo skušali igrati intenzivno obrambo na Kocjančiču, Florjančiču in Hauptmanu, ki so daleč najnevarnejši v ekipi črešnjevca. Vse skupaj nam je dobro uspevalo, Hauptmana in Kocijančiča smo dobro ustavili, medtem, ko je Florjančič resnično izvenserijski igralec, po mojem mnenju tudi za prvo ligo. V drugi četrtini je dal vse točke svoje ekipe. V tretji in četrti pa tudi veliko večino. Tekma je bila do 2minuti pred koncem še izenačena, nakar je domačinov enostavno zmanjkalo. Škoda, saj smo bili večino tekme enakovredni, prvi polčas celo boljši nasprotnik.

    Enostavno naši ekipi manjka kvaliteten strelec, ki bi lahko serijsko zadeval izza črte, saj enostavno v ekipi ni strelca, ki bi lahko prerešetal nasprotnikovo consko obrambo. Edin, ki bi lahko pa je zdaj že mesec dni poškodovan.

    Čestitke ekipi Črešnjevca za zmago. PARKL ligo redno spremljam že 7 let in takšne rokice kot jo ima Florjančič, še nisem videl. Resnično izvenserijski igralec za našo ligo, ko ima pol metra prostora strela iz razdalje enostavno ne zgreši.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja