Poraz domačih

vs

21. 4. 2023 ob 19:45

@ŠIC Ljutomer

Ekipa1234T
KK Lotmerk161381148
KK Sladki Vrh1810141961

Statistika

Poročilo

Na prvi tekmi za uvrstitev v 1. PARKL ligo smo se Ljutomerčani pomerili z vodilno ekipo po rednem delu Sladkim Vrhom. V tekmo smo šli optimistično, saj smo bili edina ekipa, ki jih je v rednem delu premgala. Na domači klopi se nas je zbralo kar 11, pri gostih pa 8.

Domači smo tekmo začeli z agresivno obrambo po celem igrišču. Z dolgo klopjo smo poskušali goste čim prej utruditi in pobegniti, a se nam tokrat taktika ni obrestovala. V prvi četrtini je tekma potekala izenačeno s koši na obeh straneh, z majhno prednostjo pa so jo dobili gostje – 16:18.

Nobena izmed ekip se ni razigrala, ravno obratno. Koši so bili precej rekdi na obeh straneh, tako da se smo domači v drugem delu dosegli 13 točk, gostje pa le 10. Na odmor smo tako odšli s točko prednosti – 29:28.

Slaba igra obeh ekip v napadu se je nadaljevala tudi v drugem polčasu. Slabše ne more biti, smo si rekli. A kot kaže je vedno lahko še slabše. Če smo v drugi četrtini obe ekipi skupaj dosegli 23 točk, smo jih tokrat še manj – 22. Bolj uspešni so bili gostje, ki so četrtino dobili s 14:8 in v zadnjo četrtino vstopili s 5. točkami prednosti. Vse je še bilo odprto.

Gostje so v zadnji četrtini poskusili s consko obrambo, na katero nismo imeli odgovora. Gostje soohranjali prednosti, mi pa smo še vedno upali na preobrat. V zadnji minuti pa smo naredili 3 amaterske napake iz katerih so gostje dosegli 6 lahkih točk in tekmo dobili s 13. točkami prednosti – 48:61.

Tekma za pozabo, kar se tiče napada na obeh straneh. Pri domačih ni niti en igralec presegel 10. točk, pri gostih pa so večino dela v napadu opravili Želj, Cehnar in Krajnc. Čez dva tedna sledi še povratna tekma v Sladkem Vrhu, kjer bomo poskušali nadoknaditi zaostanek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja