Pice so pomagale

vs

21. 1. 2023 ob 17:45

@KK Sladki Vrh

Ekipa1234T
KK Sladki Vrh1715191667
KDBBC141671653

Statistika

Poročilo

SLADKI VRH 21.1.2023
KK SLADKI VRH – ČIRO STARŠE
67:53(17:14, 15:16, 19:7,16:16)

Lep pozdrav.

Končno smo docakali prvo domačo tekmo v Sladkem vrhu. Domači igralci smo po presenetljivi zmagi (za nekatere) nad Ptujsko goro komaj čakali na tekmo z mlado ekipo Čirota. Tokrat smo bili v popolni postavi, saj se je vrnil naš izgubljeni sin Sebastian Lazar, ki smo ga prejšnjo tekmo zelo pogrešali.

Prva četrtina se je začela zelo izenačeno, sicer so gosti zgrešili nekaj zicerov, ampak je bila kar izenačena z minimalnim vodstvom domače ekipe. Naš kapetan Luka Cehnar je v prvi četrini skoraj sam dosegel vse domače točke.

Druga četrtina ni bila nič drugačna od prve, le da so jo gosti dobili za točko in domači smo šli na odmor z dvema točkama prednosti.

V tretji četrtini, ki je bila odločilna smo domači stisnili v obrambi in goste zadržali na 7ih točkah, medtem ko smo jih domači dali 19 in si pridobili ključno prednost. Gosti so hitro izpolnili bonus, domači pa smo pridno zadevali proste mete.

Zadnjo četrtino smo domačini začeli z dvomestno prednostjo ampak so se gostje z agresivno obrambo približali na 7 točk razlike. Morali smo se zbrati in z izkušnjami pripeljali tekmo do konca, čeprav so pljuča delala na “ful”.

Za konec bi pohvalil sodnike in zapisnikarsko mizo ter našega predstavnika ekipe “Remzija”, ki se je strelsko zelo izkazal glede na prejšnjo tekmo in z picami počastil celo ekipo, čeprav je doma v gostilni imel 100 ljudi.

Lep športen pozdrav.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja