Grd padec cirkovške trdnjave

8. 3. 2018 ob 20:45

@ŠD Cirkovce

Ekipa1234T
ŠD Cirkovce101451544
KK Starše1317211566

Statistika

Poročilo

( Pre)Dolg premor je zgleda bolj koristil Staršam, ki so nam tokrat vrnili z obrestmi za njihov edini letošnji poraz, ki smo jim ga zadali v prvem krogu letošnje sezone.

Tekma je odločala o prvem mestu v 2. parkl ligi in temu primerno sta obe ekipi prišli z velikim številom igralcev, čeprav jih nobena izmed ekip ni kaj preveč koristila.

Tekma se je pričela zelo izenačeno, s trdo obrambo in kar nekaj napakami na obeh straneh, ter končala z dvema večjima napakama domačinov v zadnjih sekundah četrtine in delnim izidom 5:0 za goste, kar jim je prineslo vodstvo 10:13 po prvih 10. minutah…

V drugi četrtini ni prišlo do večjih sprememb. Kljub menjavam, domačim ni uspevalo praktično nič, tako da so gostje še povišali prednost pred odmorom ( 24:30). Ključna razlika do takrat – izgubljene žoge domačinov ( zasluga odlične agresivne obrambe gostov).

V tretji četrtini ( 5:21) pa totalna nadvlada Starš, razpad sistema Cirkovc in tekma je bila odločena. Gostje so nas tokrat deklasirali v vseh elementih igre in pokazali, da je tokrat mladost bila premočna za izkušnje.

Edina svetla točka domačih je bil tokrat Berič z 19 točkami, medtem ko so si pri gostih nosilci igre enakomerno porazdelili točke.

Čestitke ekipi Starš za osvojitev 1. mesta in uvrstitvi v prvo ligo – zasluženo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja