Važno, da smo zaključili z zmago...

23. 3. 2018 ob 20:20

@KK Starše

Ekipa1234T
KK Starše1624112475
KK Črešnjevec1818131463

Statistika

Poročilo

Evo, pa smo prilezli do konca naše tekmovalne sezone. Ostane nam še samo organizacija Final4-a in bo pod streho izjemno uspešna sezona. Postali smo prvaki 2. lige, ekipa je bila odlična mešanica izkušenj in mladosti. Kot je jasno, sezono smo začeli s porazom, ampak po tem porazu pa je bila zmaga vedno naša. Včasih smo trepetali, preobrnili, dominirali, krvaveli,… Vsega je blo po malo.

Začetek tekme je bil prava zmeda. Od tega da je bilo gostujočih najprej samo 4 komade + trener/igralec. Čakali smo njihovega petega/šestega. Pa ga do začetka ni blo. Mi nehamo z ogrevanjem, pride informacija da bo tekma registrirana 20:0, pa pol ne pa spet ja, Pa se odločijo da bo vseeno trener/igralec igral dokler 5. ne pride. Pač v kavbojkah in majci. Zmeda, neresnost in tekma, ki bi mogla bit rutinska, resna, je zgledala bolj prijateljska.

Pa smo začeli, neresno, zgrešili to kar ponavadi nismo. Mimo zmetali 3/4 prostih metov, vse je šlo narobe. Gostje kljub hendikepu pokažejo malo več, igrajo malo preveč agresivno. Že po prvi četrtini pol nas rdečih ko rakov od udarcev. Noben ne izstopa od nas, pri gostih že v prvi Polšak doseže več kot polovico svojih pik. (16:18)

Prvaki 2.lige PARKL - KK Starše

Prvaki 2.lige PARKL – KK Starše

V drugi smo se vseeno nekak malo zbrali, Drame se je predramil in dosegel tretjino svojih pik, pri gostih če ni Polšak je Cverle. Pojavi se njihov 5 pravi igralec, Kugl. Pa sma bla na tekmi končno oba, ki sma na prvi tekmi krvavela in bla šivana. Pa je bla samo sreča da nisma pokrivala drug drugega, kr vprašanje kaj bi blo 😛 Tekmo smo uspeli prevzet v svoje roke in odšli na pavzo s +4 (24:18) (40:36)

V tretji spet izguba koncentracije, ampak na našo srečo vsaj pri obojnih, tako da neke vlke škode ni blo. Samo mogoče kak sivi las več pri našem coach-u. Zaradi grobe igre gostov, so naše štarešine odklonile vstop v igro. (11:13)

V zadnji smo se končno pobrali, zaigrali vsaj malo podobno temu kakor vemo in znamo in hitro vodstvo povišali nad +10. Vmes je že kazalo, da bo prednost še naraščala ampak smo ponovno popustli. Gostujoč igralec je bil na robu svoje 5., tehnične napake pa se je umiril še pravi čas. Pri nas pa sta v tej četrtini največjo prednost naredila Vodišek s tremi zaporednimi koši (3+2+2) in Drame, ki je na tekmi dosegel skupaj 6 trojk in ostal kralj strelcev 2. PARKL lige. Na koncu zmaga za +12, gostje pa veseli da so bili vsaj pod -20. (24:14) (75:63)

Sezono smo na zadnji tekmi do konca pripeljali, Vodišek, Drame, Bunta, Koludrovič, Lešnik, Vodušek, Ajhmajer, Krček, Dobnik, Besedič in brata Trifkovič, pod vodstvom trenerja Vaupotiča. Čestitke še enkrat celotni ekipi, tudi tistim, ki zaradi obveznosti, bolezni, niso uspeli prit, pa so vseeno del ekipe, ki je dodala velik delež na parketu (Kac, Kadrič, Kodrič). To bi od nas zaenkrat blo to, lahko pa vse kar zdaj povabim na zaključek sezone, Final4 v Starše, predvidoma 7.4.2018!

Over&out

WaterShek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja