Letos nam pač očitno ne ležijo

5. 2. 2018 ob 20:20

@KK Črešnjevec

Ekipa1234T
KK Črešnjevec2012163078
ŠD Cirkovce1524321586

Statistika

Poročilo

V ponedeljek zvečer sta se v sedmem krogu druge PARKL lige v Črešnjevcu srečali domača ekipa in gostujoča ekipa iz Cirkovc. Pri domači ekipi sta manjkala pomembna člena v ekipi Matic in Damir. Gajšt se je žrtvoval za ekipo v vlogi časomerilca, tako da se nas je na našem značilnem segrevanju vneto segrevalo vsega sedem domačih igralcev, gostov pa je bilo na segrevanju enajst.

V prvih desetih minutah smo domači z raznovrstno ekipno igro narekovali ritem igre in gostujočega trenerja prisilili v hitro minuto odmora pri izidu 14:8. Do konca te četrtine smo ohranili prednost petih točk. V drugo četrtino smo domači krenili precej medlo, tako da so gostje prevzeli pobudo ter preko razpoloženega Drevenška pridno polnili naš koš in si tako priigrali sedem točk naskoka pred drugim polčasom.

Tretja četrtina žal ni prinesla želenih sprememb na domači strani, saj smo še vedno delovali kot da se nismo prebudili iz zimskega PARKL spanca, tako da so gostje v tej četrtini preko razpoloženega Holca ponovno pridno polnili naš koš in si tako priigrali zajetno prednost pred zadnjimi desetimi minutami.

V zadnji četrtini smo se domačini vendarle delno prebudili ter z borbeno predstavo konstantno zmanjševali zaostanek za Cirkovcami, vendar je za kaj več kot končnih osem točk zaostanka tokrat zmanjkalo časa.

Pri domačih je bil z 23 točkami najboljši strelec Andrej, dvoštevilčni točkovni izkupiček pa so prispevali še Beno, Žiga in Tomi. Pri gostih pa sta bila najboljša strelca Holc z 24 točkami in Drevenšek z 21 točkami.

Gostom iz Cirkovc se zahvaljujemo za dobro, borbeno in korektno tekmo ter jim želimo uspešno nadaljevanje sezone na košarkarskih parketih druge PARKL lige v tej sezoni.

Ž.P.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja