Žuta arena tokrat poražena

23. 2. 2018 ob 20:30

@KK Beltinci

Ekipa1234T
KK Beltinci1111182565
KK Starše222481771

Statistika

Poročilo

Po nekoliko daljšem premoru v Ligi PARKL se je košarka ponovno vrnila v “Žuto areno”, kjer nas je čakal močan nasprotnik, KK Starše. Gledalci so lahko spremljali dva popolnoma različna polčasa – prvega, kjer so nas gostje v celoti nadigrali in drugega, kjer smo se zbudili, vendar nam je za preobrat zmanjkalo časa.

Kot že omenjeno je prvi polčas pripadel gostom, ki so dosegli 46 točk, medtem ko smo “Žuti” dosegli vsega 22 točk. Sam rezultat pove dovolj o stanju na igrišču, kajti svojo igro v prvem polčasu ne moremo oceniti s pozitivno oceno. Starše sta vodila Drame in Vodišek, ki sta našim organizatorjem igre povzročala ogromne preglavice. Učinkovitost gostov na eni strani, nezbranost in živčnost na naši strani.

Po tako slabem polčasu se je težko zbrati, vendar smo nekako uspeli stopiti skupaj in ujeti priključek z gosti, ki so igrali manj agresivno, prav tako pa tudi v obrambi niso bil enakovredni predstavi iz prvega polčasa. Drugi polčas smo dobili z 18 točkami prednosti, kar pa ni bilo dovolj za zmago.

Omeniti je potrebno naše katastrofalno izvajanje prostih metov ter nenatančnost pri metih za tri točke. Edina razpoložena igralca pri domačinih sta bila Ferčak in Novak, medtem ko je trio Drame-Vodišek-Kac dosegel kar 52 točk.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja