Novi pokalni zmagovalci - KK Adecco MB

13. 3. 2016 ob 16:00

@KK Ruše

Statistika

Poročilo

Pokalni_zmagovalci_2016

Veš ono ko čakaš če bo kdo napisal poročilo o tekmi pa ga noben ne napiše pol pa ga pač spet moreš ti. Sem upal da bo Battisti ob veselju ob novi lovoriki spisal par vrstic slavospeva nad igro svoje ekipe pa nič, pol čakaš če se bo Stanislav, kateri je budno spremljal tekmo, naveličal čakat na poročilo pa bo on par vrstic napisal pa spet nič in tak prideš do tega skorpocala od poročila….

 V glavnem za naš poraz v finalu sta kriva sodnika s svojim kriterijem, del krvide nosi tudi žoga katera ni bila napumpana po najnovejših FIBA standardih in pa tudi svetloba v telovadnici ni bila tašna na katero smo navajeni.

Okej nič od tega seveda ni res,  del prve četrtine smo se še držali (10:10)  po tem pa so z vsako minuto praktično povečevali prednost. Izkoristili so vsako našo napako, odigrali super v obrambi in z razliko od nas zadevali v napadu. Če bi imel zapisnik bi npaisal kolk trojk so nam sprašli, samo ga nimam tak da nemorem tega napisat, samo so pa nam jih ziher dosti.

V drugem polčasu smo poskušali s consko postavitvijo vendar so bli šuterji prveč razpoloženi in nam po hitrem postopku zadeli tri trojke tako da smo se rišli do zaključka da morda to ni bila najbolša ideja.

V glavnem, glede na prikazano si nismo zaslužii drugega kot plastično medaljo na obesku za ključe, oni pa tudi ne kr so bili prdobri in tekma ni bila zanimiva za gledalce 😛

Smo pa se Vikingi dosegli najbolšo uvrstitev v pokalu PARKL kar pa tudi ni od muh.

FOTOGALERIJA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja