Ko zmanjka kemije

4. 1. 2019 ob 18:30

@KK Dornava

Ekipa1234T
KK Dornava181081349
KK Sladki Vrh1817161566

Statistika

Poročilo

Ekola, pa smo ga imeli – derbi začelja. Nekako smo vedeli, kaj nas čaka, kdo pride v goste in od kje preži največja nevarnost. Ampak ostalo je (spet) samo pri tem – teoriji 😀

Pozna se nam, da smo brez centrov zelo oslabljeni. Če je na začetku sezone kazalo, da nam prvič po dolgem času ne bo potrebno jamrati nad pomanjkanjem centrov, smo (spet 😀 ) ostali samo pri tem. Poškodbe so nam praktično odvzele vse 3 centre, ki jih imamo. Kaj češ – se pa ostali toliko bolj trudijo. Kar pa tudi šteje.

Tekma…

Po prvi četrtini je bilo (sprva) slutiti, da bo to napeta tekma. Kot se za derbi spodobi. Strelsko razpoloženi obe ekipi. Pri nas Čoh in Pero, pri gostih so si lepo razdelili točke Jamšek, Arzenšek, Vidovič in Rošker.

Malo nas je začelo skrbeti, ker se še Cehnar ni vpisal med strelce. To smo znali, da ne bo dolgo tako. In ravno v drugi četrtini, je dal največ točk. Kar 12 od skupno svojih 17. To četrtino so zaradi njega gostje gladko dobili.

Ob polčasu se dogovorimo, da pač obramba nam ne špila ok. Za napad ni bilo pripomb. Prej pohvale. Da saj meti so, samo žoga ne gre skozi obroč. Ajde, bomo to popravili v obrambi. No…spet…v teoriji. Praksa pa bila spet kontra 😀 V tej četrtini smo dali samo 8 točk, gostje enkrat več.

Glede na to, da nismo ravno blesteli v napadu, smo nekako že slutili, da bo +15 pred zadnjo četrtino kar (pre)velik zalogaj ampak…probajmo.

Smo ampak se ni izšlo.

Kaj porečti na koncu. Kot bi dejal Leo – zmanjkalo je kemičnega naboja 😀 Dodal mi še, da mogoče tudi preslaba realizacija. Ampak na koncu smo (ob najboljših picah pri našem sponzorju Gostilna pri Žihri) izvedeli dve zelo pomembni informaciji. Prva, da je ekipa Sladki Vrh zelo resno razmišljala, da več ne bi igrala košarke v primeru poraza. Torej smo doprinesli k ligi z porazom 😛
In druga vesela novica? Da se je naš Leo zaročil! Kar mu seveda kot ekipa iskreno čestitamo in samo obveščamo, da na liter – liter še čakamo 😛

Vse dobro,

TheMan

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja