Ko gre, gre

11. 1. 2019 ob 20:20

@KK Starše Čiro

Ekipa1234T
KK Starše Čiro2020152378
KK Ruše1311171556

Statistika

Poročilo

Po novoletnem oddihu smo se v petek, 11.1. ponovno zbrali na domačem terenu v Staršah.

Tekma se je začela ob 20:20. V uvodno četrtino smo vstopili odločno in motivirano. Priborili smo si prednost, ki je v drugi četrtini samo naraščala. S čvrsto obrambo smo v prvem polčasu nasprotnike omejili na le 24 točk  in v drugi polčas za 16 točkami Gorana Zelenka vstopili z ugodno prednostjo.

Tretjo četrtino so Rušani začeli bolj agresivno in poskrbeli za hitri delni rezultat 8:0 ter s tem bistveno zmanjšali zaostanek. Kmalu smo domačini ponovno ujeli ritem igre in zadržali prednost. Tretjo četrtino smo zaključili s trojko Darina Laha, ki je v zadnji sekundi z nekaj sreče zadel od table. V zadnjem delu igre smo ritem samo še stopnjevali, povečali razliko in nismo popustili do konca. Tekma je bila s tremi zaporednimi trojkami Laha dokončno odločena. Strelec tekme je bil s 24 točkami Zelenko, ki je z meti iz razdalje ustavil vsak poskus gostov, da bi se približali. Pri Rušanih sta bila najbolj uspešna Urlaub in Nič s 13 točkami. Tekma se je končala s končnim rezultatom 78:56.

Za konec bi samo rad pohvalil goste za športno igro in predvsem oba sodnika, ki sta svoje delo opravila izvrstno.

Lep pozdrav Darin

4 odzivov

  1. En drugi pravi:

    Zahvaljevati se sodnikom za dobro opravljeno delo me vedno znova nasmeje. Zakaj bi se jim zahvalili?

  2. marko pravi:

    Zato ker je vsako delo, tudi tisto, ki je plačano, lahko opravljeno slabo, povprečno ali dobro. Če svoje delo dobro opravijo si zaslužijo poleg plačila tudi zahvalo, če ne iz drugih razlogov, zato ker je vljudno in ker želimo v PARKLu imeti dobre medsebojne odnose.

  3. Nana pravi:

    Darin, ker si (verjetno v želji po dobrih medsebojnih odnosih v PARKL) tako lepo pohvalil sodniški dvojec, bi bilo prav, da jih tudi poimenuješ. Navsezadnje nas zanima katera sodnika sta opravila svoje delo izvrstno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja