Operacija »Biftek vun«

5. 1. 2019 ob 20:00

@KK Adecco

Ekipa1234T
KK Adecco2816211883
KK Starše1217171763

Statistika

Poročilo

Zdravo in fse naj v 2019 od Adeccovcev.

Januar je tradicionalno turoben mesec, mesec zaobljub, mesec, ko štejemo dneve do konca prvega meseca v letu in gledamo v nebo, kdaj bo sonce končno malo več vuni in ne samo do pol petih. Eh ta čarobna poezija januarja. Še iz prejšnjega leta se prenese ogromno bremena in zaobljube so nujne. Adeccovci smo šli »all in« v prijateljski tekmi v Zagrebu pred novim letom, kjer smo bili uspešni proti zelo dobri ekipi Optike Sokol Stenjevec. Sledil je še absolutni »all in« na ZG adventu. Vodstvo lige se je ob tem dogovorilo za ponovno srečanje najboljših selekcij obeh lig in to bo 23.2. v Mariboru. Seletor Kuzma in pomočniki bodo tako kmalu dobili poziv šefa lige, ki sem ga ob tem namerno izdal 😊. Ajde Stan, zarolaj te cifre. Torej, tole sobotno prestavljeno tekmo smo poimenovali kar »operacija biftek vun«. Hvala vodstvu in igralcem ekipe iz Starš za razumevanje pri logističnih rošadah decembra. S tekmo smo torej v obeh ekipah padli nazaj v reden razpored, brez zaostankov.KK Adecco_2

Gostje so v dosedanjem delu prvenstva več kot dokazali, da so na vrhu lestvice z razlogom. Zato je v domačem taboru vladal pozitiven tekmovalni naboj in seveda želja po športnem plusu ob vstopu v 2019. Obisk to soboto na drugi zavidljivih 50 plus. Sodnik Smiljan K. ponosno pokaže egalitarno podobo novih sodniških uniform, ki so narejene samo za ligo Parkl. Odlična pridobitev za ligo v smislu dodatne prepoznavnosti. Ker vemo, da obstajajo posamezniki, ki so naperjeni proti vsemu novem v tej ligi, ne bomo zdaj o tem in preidimo kar na začetek dogajanja. Štartna peterka domačih še 6 ič v sezoni izgubi skok za prvo žogo in sledi zapravljen napad gostov. Prva peterka domačih v tem večeru je delovala dobro in povedla s trojko Tjaža. Od takrat in do konca tekme, se vodstvo ni menjalo. V ekipi gostov v oči hitro pade največja nevarnost s strani gostov na tekmi. Branilski ala bekovski par ekipe iz Starš. Če citiram domačega coacha Žileta po tekmi: »videli smo najboljšega playa v ligi«. Drame in Husić sta odličen tandem. Tekma je bila res dobra. Domači so sicer prevzeli pobudo in naredili lepo prednost. Prva peterka in pet strelcev je tisto, kar je coach Ž. želel. Obrambno so domači delovali veliko bolje, kot v prejšnjih tekmah. Na zunanjih položajih so se odvijali naravnost top napadalno obrambni dueli. ¼ suvereno Adeccovcem. V nadaljevanju (no, v resnici že malo prej) popolna rotacija domače peterke. Igralci domačih po določenem času že vedo, kdaj je njihov čas, čeprav prva in druga peterka pravzaprav ne obstaja. Gre zgolj za ideje na samega dneva čas 😊. Ob polčasu lepa prednost domačih in sledili so popravki nekaterih akcij v garderobi. Drug polčas je bil samo ta del igre gledano precej izenačen. Videli smo nekaj dobrih akcij domačih in precej zrel upor gostov. Prva peterka gostov je vrh lige in to je dejstvo. V takem tempu in razmišljanjem v glavi, se je odigral drug polčas. Bilo je nadzorovanje neke razlike domačih in prisotno navdušenje nad energijo gostov. Slednji so v samo zadnji četrtini zaporedoma zadeli 4 x za 3 in dokazali, da znajo bit nevarni v vseh fazah tekme. Na koncu lahko rečemo, bodi dovolj za prvo letošnje poročilo. Nazadnje sta ekipi prvoligaško tekmo odigrali ..hmm, kdaj že? Nekaj časa je že in prav fino je bilo ponovno in v povratni bo zagotovo še zanimivo. Radio rock CD našega sponzorja je zatajil, igralci niso in učvrstili smo se na vrhu lestvice lige Parkl. Hvala gostom za izredno fer in korektno srečanje. Še več takih si želimo. Sodnika sta tokrat blestela v novi opremi in temu primerno tudi zelo dobro opravila s tekmo.

Ostala dogajanja pa so zasenčila tako lep košarkarski večer. Tekom večera smo namreč ponovno spoznali, da je naš foto Oli manjkal na zaključni po tekmi. Član disciplinske komisije Vedlin je tako dobil nalogo, da primer razišče. Ne bi želeli, da se izgubi ta »mođo«. Prešteti so tudi dolžniki za gajbe in D Andre je na vrsti v soboto. Kar se drugih skrbi tiče, mislim, da so pod kontrolo. Level bifteka v Benijem telesu je ob 15 doseženih točkah in nazivu drugega strelca domačih, padel na neko normalno raven. Baje…On ve.  Iščemo še vedno izgubljen telefon Huawei modre barve, Uršej noče trejdat na Fantasyu Whitesida (bo pa laufal »smrtnega« na trenigu za stavo), v Dallas bi šli na tekmo..pa take…. No vse pod kontrolo in mejah normale.

Drugi teden gremo na Bograč tour. Đoni, saj veš, srečnega pa kupico prosim. Hvala.

Pozdrav iz druge!

DB

Oli prisoten samo na tekmi in fotke 😊

https://kkadecco.blogspot.com/2019/01/kk-adecco-kk-starse.html

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja