Petek v petek za petko

4. 1. 2019 ob 20:30

@KK Ruše

Ekipa1234T
KK Ruše2913121468
KK Beltinci1020191362

Statistika

Poročilo

KK RUŠE : KK BELTINCI 68 : 62 (29.10, 12:19, 13:20, 14:13)
Športna dvorana Ruše
Gledalcev 30
Sodnika Močnik, Kereži

V Rušah smo odigrali šele drugo domačo tekmo v tem prvenstvu. Pričakovali smo izenačeno tekmo, ker imajo gostje na papirju dobro zasedbo, a nikoli ne nastopajo kompletni. Tudi tokrat je bilo tako.
V 1. četrtini igrala samo ekipa Ruš. Solidna obramba, dober skok, posledično kontra napad, kar 6 trojk. Gostje povsem nebogljeni poizkušajo pod košem preko Novaka in Zvera. A je bilo to premalo.
V nadaljevanju povsem druga slika. Gostje menjajo obrambo. Mi povsem neučakani, hitimo, pretok žoge zelo slab. Prekmurci mirni, igrajo svojo centersko igro. Kljub minutam odmora se pojavljajo napake, nesigurnost in vse večja nervoza. Menjamo, iščemo razpoložene igralce. Potem dobimo boljše situacije, a ne realiziramo. Postajamo apatični, gostje pa vse bolj živahni. Centerski par Novak-Zver je neumoren in 4 minute do konca Beltinci povedejo za točko.
Mož odločitve v domači vrsti je bil Nejc Petek, ki je ob košu iztržil še 5. osebno napako Novaka, nato pa še 2x zadel za 3 točke.
Gostje so pokazali dober značaj. Imajo dober centerski par, ki potrebuje več pomoči z zunanjih položajev, da bodo lahko osvajali točke.
V Rušah se zavedamo, da smo odigrali eno slabših tekem. Zadovoljni smo, da smo klub temu zabeležili zmago in utrdili svoj položaj. V naslednjem krogu igramo pri Čirotu. V Staršah še nikoli nismo zmagali. Želimo pokazati več in se spoprijeti s novimi izzivi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja