Vikingi do pomembne zmage

15. 12. 2018 ob 18:30

@II. Gimnazija Maribor

Ekipa1234T
MB Vikingi2423321998
Rams1915241270

Statistika

Poročilo

Poročilo MB Vikingi: RAMS
Druga gimnazija MB (tokrat domača dvorana Vikingov) 18.30
Št. gledalcev: par glava množica in 2 iz skavting ekipe KK Adecco 😛

Pisal se je 15. december 2018 in Vikingi v kar precejšnji rezultatski kaši in malo tudi kadrovski, ki pa se je do tekme močno popravila. Torej v sredo na treningu v Kidričevem se nam poškoduje Semir. Otto tudi nekaj odšepa, Kava še vedno poškodovan (zadnja loža), ostali bančniki (Marguč aka Punči in Repina) pa napovedo direkten prihod iz njihovega zaključka prejšnji dan v naši domači dvorani (1000 pijanih bankirjev nam je vzelo termin v bistvu). No potem še zboli Kiki, Ermin se opraviči, Finga pa je na ski openingu kot se za pravega privatnika spodobi, Oga pa nebo mogel začet pit in jest v Baščaršiji že drug dan zapored tako hitro kot bi si želel, če pride na tekmo :D.

Ker se pa nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha se zgodi naslednje: Punči se ne udeleži zaključka NKBM, Semir prevzame trenersko vlogo, Repina še delno okajen odigra najboljšo tekmo sezone, Kikiju prehlad nameni briljantnih 15 – 20 minut, Oga se opraviči v Baščaršiji in tudi odigra tekmo sezone in TADAM vrne se veteran, bivši kapetan (ki med tekmo kar vzame trak nazaj, figurativno seveda), RS10, lean? mean Smaka machine.

Na drugi strani so posledice veselega decembra močno vidne, ker se jih do par minut pred začetkom ogreva le 5. Tik pred se jim pridruži Ravnikar, ampak vseeno so brez pomembnih igralcev kot so Auer, Kosi, Šalamon in Pinter (poškodba). Malo si oddahnemo in optimistično v tekmo.

Tekma je bila do izključitve Ravnikarja (zelo hitro se je to zgodilo) dokaj izenačena potem pa smo Vikingi, tudi zaradi 10ih razpoložljivih igralcev, dali v višjo prestavo in tekmo s parimi res lepimi potezami mirno pripeljali do konca.

Za izpostavit:

Leon (Mihelič) nam je s svojo močjo ter natančnostjo in friendly roll-om pri prostih metih (je tak Leon?) nasipal 26 točk in bil prvi strelec tekme.

Smaka je v želji po tem, da izenači Jordanov izkupiček točk po upokojitvi (v bistvu obeh), ki je 19 točk, dosegel 23 točk à jordanesque naklučje ali samo ne zna štet pa presodite sami.

Kiki v prvi četrtini, ko je še prehlad dopuščal 3 trojke in skupaj kar 13 točk!

Kljub Smakinemu prizadevanju, jaz (GM) prvi strelec Vikingov 24.

Otto drugi koš kot viking!

Športna in korektna tekma!

Vesele praznike vam želimo, GM in Vikingi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja