Ova noč nije bila naš dan...

21. 12. 2018 ob 20:20

@KK Starše

Ekipa1234T
KK Starše1912161966
ŠD Kidričevo1421212783

Statistika

Poročilo

Kje začet in predvsem, kak sploh napisat, opisat vse kaj se je dogajalo? Od sodnikov, verjetno življenski tekmi gostov in nas, ki nismo uspeli zadet niti bazena… A jebi ga, mogla je prit enkrat taka tekma…

Pa gremo lepo po vrsti, začnemo s prvo četrtino in gosti takoj s trico. Mi najprej zgrešimo par metov, pa pol vseeno nekak uspemo začet malo pa po malo. Vseeno, na začetku si hladen in si misliš da slej ko prej bo steklo. Dovolj pove že podatek, da so pri gostih iz Kidričevega bili 4je po točkah tu nekje, pri nas pa Drame 15pik od vseh 19tih… Vsak po dve sta dodala še Ajhmajer in izgubljeni sin iz Hong Konga Vodišek. Pri gostih je izstopal Lješnjak s 6. točkami. (19:14)

Pa smo v drugi. Lahko rečem da se je tu tekma začela lomit, razpadat,… svoje sta dodala delivca pravice, ki jima je lepo uspelo znervirat vse nas, tako domače in tudi goste. Pa vseeno je bilo več tega na naši strani. Husič čeprav je praznoval rojstni dan, ni bil deležen nič kaj lahke tekme. Prej nasprotno, tepli, podirali, metali so ga kot vrečo krompirja. Na sredini druge še grd padec po skoku z gosti na hrbet, da je čudež da se je sploh pobral. Pa je griso vseeno. Kac je uspel zadet, Husič tud, Pesek pa v eni izmed polkonter položi v koš. Pri gostih kar 6 strelcev, najboljši Holc. Naša igra ni bila podobna tisti iz prejšnji tekem. Grešili smo preveč… (12:21) (31:35)

Ob polčasu smo dorekli nekaj stvari in upali na boljše. Strelsko je kazalo boljše, ampak gostje tudi niso popuščali in so nas spet nekoliko nadigrali v napadu, mi smo pa z občasnim presingom po celem igrišču uspeli ukrast par žog in dosečt par hošev. Smo pa parkrat pozabili tudi na njihove zadnje igralce, ki so ob presingu ostali sami pred našim košem in dosegli lahke koše. Husič se je kljub vsem padcem, udarcem,… uspel še sestavit da je dosegel par pomembnih točk, prav tako Kac. (16:21)

V zadnji smo še upali, itak ni konec dokler ne zmanjka časa na semaforju. žalost je bilo napak preveč… Čiste šute falili, meli prevelika nihanja v igri. Če smo vmes uspeli prit na -6, pa so nam gostje takoj spet pobegnili… Dobrih 5 minut pred koncem še peti prekršek Husiča, ki mu še danes ni jasno kje je dobil vseh 5 faulov ampak ok… Tud presing ni več pomagal in izgubili smo tekmo. Ni kaj, Kidričevo je melo svoj dan, mi pa tak kot je naslov, ova noč nije bila naš dan… (19:27) (66:83)

Pa če grem spet na začetek poročila, Kidričevo je zadelo praktično vse, mi pa včeraj nismo uspeli zadet niti bazena. Ob določenem time-outu smo sami spoznali, da tudi če bi igrali do novega leta, s tako igro nebi mogli zmagat. Mogoče smo se tudi preveč ubadali s sodnikoma, ki sta, pa brez zamere do kogarkoli, včeraj po mojem mnenju naredila absolutno preveč napak, ne samo na naši strani ampak na gostujoči tudi. Vse to je znerviralo vse sodelujoče, le da smo se mi mogoče res preveč ubadali z njima, gostje pa so lagano to preskočli… Čestitke Kidričevemu za priborjeno zmago, verjetno lažjo kot so pričakovali. Obljubimo, da bo na povratni drugačna zgodba.

Over&out

WaterShek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja