Pa nam je uspelo! :)

7. 4. 2018 ob 15:00

@KK Starše

Ekipa1234T
ŠD Ptujska Gora1914131662
KK Beltinci1818221573

Statistika

Poročilo

Po dveh letih igranja v 2. ligi PARKL, smo se v soboto, 7. aprila, igralci KK Beltinci veselili uvrstitve v 1. ligo. V Staršah nas je čakal težak preizkus, vendar smo uspeli zbrati dovolj moči in koncentracije za zmago nad ekipo ŠD Ptujska Gora. Ob tej priložnosti bi v imenu celotne ekipe čestital “domačinom” za borbeno in fer tekmo.

Kljub mogoče nekoliko višji razliki je tekma bila od prve minute naprej vseskozi napeta, odločilna pa je bila 3. četrtina, kjer smo si “Žuti iz Beltinec” priigrali najvišjo prednost. Prvi polčas se je končal s tremi točkami razlike v našo korist, kar je pomenilo, da je še vse odprto. Najbolj razpoložen pri ŠD Ptujska Gora je bil Valentin Tratnik, ki je dosegel 24 točk, 16 jih je dodal še Sledič in 12 Vodušek.
Ptujska Gora - Beltinci_3 V drugem polčasu nismo popustili in smo tekmo dokaj mirno pripeljali do konca. Naš najboljši strelec sezone, Aleš Novak, je tokrat dosegel 16 točk, po 12 sta dodala še Bojnec in Ferčak, 11 pa je prispeval Ratnik. Kljub skromnemu dosežku bekovske linije Dora-Lebar-Kovač-Cör, dosegli so vsega 9 točk, je tokrat odločil boj pod koši, kjer je naša centrska linija uspela nadomestiti manko bekov.

Z rezultatom 62:73 smo zaključili tekmo in tudi sezono, naslednje leto pa pogumno proti 1. ligi, za katero pa se zavedamo, da gre za izjemno močno tekmovanje, kjer bo potreben popolnoma drugačen, veliko bolj resen pristop kot do zdaj (Blaž Ulaga, KK Beltinci).

FOTOGALERIJA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja