Beltinci ugnali Cirkovce

15. 12. 2017 ob 20:30

@KK Beltinci

Ekipa1234T
KK Beltinci1821121566
ŠD Cirkovce1718131159

Statistika

Poročilo

V petek, 15. Decembra, je v »Žuti areni«, v Beltincih, potekala tekma med sosedi iz lestvice – KK Beltinci in ŠD Cirkovce. Po napeti borbi smo domačini uspeli zadržati minimalno prednost, ki smo jo gradili skozi celo tekmo in na koncu dosegli pomembno zmago za nadaljevanje tekmovanja.

Gostov se je zbralo skromnih 8, »Žutih« pa nas je bilo le 6. Prvi polčas je zaznamovala poškodba Zvera, ki je sicer na koncu stisnil zobe in pomagal soigralcem, vendar igra tako na eni kot na drugi strani ni bila ravno bleščeča. Pod košem je kraljeval Aleš Novak, ki je dosegel 26 točk. Gosti so si lepo razdelili točke, kar priča o njihovi dobri ekipni igri, ki nam je povzročala kar nekaj preglavic.

V zadnji četrtini je bila tekma še povsem odprta, saj smo tako eni kot drugi imeli možnost za zmago. Odločale so malenkosti, nekaj zadetih prostih metov in konec koncev tudi nekaj športne sreče. S to zmago se »Žuti« odpravljamo na premor z novo energijo za naprej, kjer bomo skušali (upam, da v večjem številu) ujeti vlak za »playoff«.

Povej naprej ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja