5 + 1 + 0,5 = Zmaga Dornave

12. 12. 2017 ob 20:30

@Hurikani Basket

Ekipa1234T
Hurikani Basket138152359
KK Dornava1819171771

Statistika

Poročilo

Sladki Vrh, 12.12.2017
Sodnika: Šket & Senekovič

Na drugi domači tekmi smo se Hurikani srečali s kolegi iz Dornave. Oboji smo tekmo začeli nekoliko trdo, nam domačinom ni stekla igra, grešili smo pod košem in naredili veliko osebnih v obrambi. Gostom se je uspelo do konca prve četrtine razigrati, izstopala sta Sterle in Vodopivec. Slednji je zadel tudi trico. Pri nas pa je trico proti koncu četrtine zadel Zemljič. V drugi četrtini so nas gostje nadigrali, slabo smo igrali v obrambi, nismo zadevali niti lahkih košev, zgrešili smo veliko prostih metov. V tej četrtini je spet izstopal Sterle, ki je v tem delu dal devet točk, od tega eno trojko. Dobro je igral tudi Čoh, ki je prav tako zadel eno trojko. V celem polčasu smo domačini dali le 21 točk in že zaostajali za 16.

Tretja četrtina je bila dokaj izenačena, kljub temu pa so gostje še za dve točki povečali prednost. V tem delu je izstopal Vodopivec, ki je dal kar štiri koše iz igre. Na naši strani je zadel trojko Valcl, med strelce pa se je vpisalo kar šest domačinov. V četrti četrtini je najprej narasla razlika na 20 točk, potem pa smo domačini z dvema trojkama in dobro igro Zemljiča nekaj minut pred koncem tekme znižali razliko na obetavnih osem točk. Po minuti odmora gostov in ob dobrem metanju prostih metov ni bilo dovolj časa niti pravih možnosti, da bi lahko rekli, da je bila tekma izenačena.

Na tekmi je bilo nekaj grobosti tako z naše strani kot s strani gostov, vendar to ni bistveno vplivalo na razvoj tekme. Na koncu smo gostom iz Dornave športno segli v roko in se še malo skupaj okrepčali v preddverju telovadnice. Ob tej priložnosti se moram zahvalil tudi Niki za pisanje zapisnika, Marku za vodenje semaforja in Janiju za merjenje časa napada.

1 odziv

 1. Stanislav pravi:

  Ker sem že ravno bil tam, lahko na rahlo opišem svoje občutke… =)

  Prvo zahvala Dejanu, da je bil razumevajoč. Obstajala je velika verjetnost, da nas sploh ne bo dovolj za prvo peterko na začetku tekme in nam je ugodil, da lahko (hipotetično) tekmo začnemo malo kasneje. Hvala Dejan. Naš Leo je delal do 20:10h in pot iz MB vseeno traja. Na srečo, sta se dva prijadrala pravočasno, da smo lahko vsaj tekmo začeli po reguli.
  Iskreno, Hurikani, mislil sem, da vas bo max 7 😀 Pol pa vas je bila cela telovadnica! 😀 Ni nam bilo lahko, ko smo vas gledali, priznam! =) Ne bom rekel, da smo se predali pred tekmo ampak pogled na našo klop ali vašo, je bil precej zaskrbljujoč 😀
  Kaj bo bo, smo si rekli. In peterka Ciglar P., Sterle, Vodopivc, Veselič, Sok je svoje delo opravila odlično. Malo smo se bali drugega polčasa, da nam bodo noge odpadle ampak so pjebi zdržali. Leo je prišel več kot prav in odpočil igralca tu, igralca tam…
  Vi ste zgrešili preveč košev. Imeli ste po 3 skoke v napadu, pa niste tega realizirali.

  Čestitam lukarskim gladiatorjem za nepopustljivost!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja