Zadnja domača največja

8. 12. 2017 ob 20:20

@KK Starše

Ekipa1234T
KK Starše28222526101
Hurikani Basket1311281870

Statistika

Poročilo

Pa smo dočakali še našo zadnjo domačo tekmo v tem letu. Dvorana perajt, žoge nafilane, parket čist, tribuna vuni,… Temperatura glih prav, vreme sončno (v dvorani).

Tekmo začnemo s skokom in zelo hitro povedemo za 7, gostje ne uspejo vsaj na začetku odgovorit na naš presing po celem igrišču. Mogoče so tudi leta vzrok, saj je naša peterka bila REEEEES mlada, gostje pa se že vsi v bolj zrelih letih :) Mi smo meli najverjetneje najboljšo četrtino v zadnjih 5, 10 letih. Gostom nismo dopustili kaj veliko in tudi noben ni izstopal – še. (28:13)

V drugi bolj igra na easy, nič več pritiska. Nekak smo opazli, da nam vsaj ta večer gostje ne bodo mogli sledit. So pa Hurikani začeli igrat malo bolj grobo, Vodišek je fasal po roki da ma še zdaj roko rdečo, jaz sem s komolcem fasal po grlu. Posledica vsega teka je tehnična naši klopi. Natančneje jo je dobil Trifko P., ker je pač malo preveč glasno opozarjal na grobo igro in ni mogel iz svoje kože. Sej ga vsi poznamo 😛 Obojni smo dosegli nekoliko manj točk kot v prvi, smo pa vseeno prednost povišali in šli na odmor s +16. (22:11) (50:24)

Tretja je bla zlo aktivna za obe moštvi. Skupaj smo dosegli 53 pik. V tej četrtini je v igro pri nas vstopil tudi zimzeleni Čiro, da je pognal malo straha v kosti Hurikanom. Pri gostih se je najbolj izkazal Valcl, ki je tako ali tako bil tudi njihov najboljši posameznik. Pri nas je bil najboljši Drame, ki mislim da bo, zdaj že skoraj fix, najboljši strelec lige, vsaj druge, po vsej verjetnosti pa obeh skupaj. Pubec enostavno ma roko, vse zgleda enostavno. Tudi gostje so parkrat samo kimali z glavo. So pa gostje to četrtino celo dobli. (25:28)

V zadnji spet dobesedno one man show v režiji Drame-ta, ostali smo pa delali plac za njega. V zadnji minuti smo dosegli stotko, koš za 100-tico sem da jaz, tak da sn baje dolžn gajbo. A sta pred mano v istem napadu In Ajhmajer in Drame mela šanso za koš, pa nista hotla častit. Na koncu še povišanje vodstva na končnih +31. (26:18) (101:70)

Kot že rečeno, pri gostih najboljši Valcl (31) dvomestno številko pa je dosegel še Zemljič (14). Pri nas trije z dvomestnim številom točk, Vodišek (11), Ajhmajer (21) in fenomenalni Drame (38). Nas čaka zdaj zelo kratek počitek saj v ponedeljek že gostujemo pri Črešnjevcu!

Over&out

WaterShek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja