Matematična formula iz prejšnjega kola še vedno drži!

1. 12. 2017 ob 20:20

@KK Starše

Ekipa1234T
KK Starše1722251882
Adecco Oldstars1822141973

Statistika

Poročilo

No, da takoj razjasnim zakaj se gre pri tej formuli za tiste, ki niso prebrali mojega prejšnjega poročila. Nazadnje sem napisal sledeče: Black Friday + 12 igralcev = Zmaga

Sicer ni bil črni petek, blo pa nas je spet 12. In že na začetku tekme sem rekel našemu Čirotu, da bomo vidli če bo formula zdržala :) No evo, zaenkrat je še vedno veljavna!

Pa začnimo! Prvi napad je naš, poskusimo z metom za 3, zgrešimo ampak dobimo skok. Ponovimo z metom za 3, in spet dobimo skok v napadu. No in da se je število 3 lepo pokloplo, v tretjem poskusu zadenemo met za 3. Da lucky 3 gre še naprej, smo tekmo iz naše strani začeli s 3×3 (Drame, Vodišek, Ajhmajer). Gostje medtem lepo prebijajo obrambo in zadevajo koše znotraj trojke in rakete. Pri gostih ni v tej četrtini izstopal še noben igralec, lepo so si po bratsko razdelili točke, na naši strani pa je ponovno odlično začel mlad Drame (9 točk). Kljub vsemu smo po trici Šerbineka (Adecco) v zadnjem napadu gostov zaostajali. (17:18)

Drugo smo obojni začeli z malo več žara, borbe in teka. Če je prva bla še nekak O.K. kar se tiče obramb, sta obrambi v drugi začeli popuščat. Tekma je bila vedno na egal, max +3 za katero od ekip. Nobeni nismo pokazali kaj več od drugih. Sta se pa najbolj pri nas izkazala Vodišek in Drame (vsak po 7točk) ter pri gostih Ocepek (10 točk). Razlika ob polčasu je ostala enaka (22:22) (39:40)

V tretji smo pa domači stopili na plin, stisnili v obrambi in razlika se je takoj opazila. Če so pri normalnem tempu gostje še lahko sledili, se je izkazalo, da ko je naša mlajša četvorka + Pero tempo malo dvignila, da so gostje začeli tudi delati več napak in postajat živčni. Gostom smo dopustili “le” 14 točk v tej četrtini, medtem ko smo domači dosegli 11 točk več, ter dobili četrtino in povedli za 10 točk. (25:14)

V zadnjo smo vstopili podobno kot v 3/4 in v nekem trenutku tudi povedli za 15, 16 točk. Vendar so gostje iz Maribora vsakič uspeli naše povečanje prednosti izničiti, da je razlika bila okrog 10 točk razlike. Igra v zadnji četrtini je bila tudi zelo podobna Run&Gun; mi smo dosegli koš, gostje pa so z dolgo podajo v napad uspeli zadet in svoj napad zaključili v max 6. sekundah. No in ko smo še zadnjič pobegnili na +14, so gostje ponovno udarili nazaj in znižali na +8. Razlika je nato ostala nekje v tem rangu do konca tekme in mi smo se veselili zmage proti “Oldičem”, ki nič kaj ne zledajo tak. (18:19) (82:73)

Pri nas so se najbolj izkazali Drame (29), Vodišek (16) ter Kac (12). Pri gostih pa Kolac (20), ki je 12 svojih točk dosegel iz konter v zadnji četrtini, Ocepek (14) ter Glinik (12).

Odigrali smo fer, športno, v dobrem duhu tekmo, brez velikih problemov in težav. Končno spet ena tekma, kjer se je več igralo, kot pa govorilo ob igrišču. Mogoče se je samo spet govorilo o Sukijevih belih teniskah na sodniški uniformi 😛

Over&out

WaterShek

Starše

Povej naprej ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

5 odzivov

 1. WaterShek pravi:

  Rezultat je treba popravit pri gostih. Skupno majo 73, ne 79 😉

 2. Stanislav pravi:

  Pardon,
  Hvala na opozorilu.

 3. Stanislav pravi:

  Samo res ne pašejo teniske Sukiju 😀 😀
  A naredimo anketo na to temo haha.

 4. Stanislav pravi:

  45.6 Sodniki so oblečeni v sodniško majico, črne dolge hlače, črne nogavice
  in črne košarkarske copate.
  45.7 Sodniki in pomožni sodniki naj bi bili enotno oblečeni.

  Hehe, a se gremo držat pravil 😀 😀

  • WaterShek pravi:

   Ne rajsi 😉 Nisn to napisal da bi koga spravo v tezave ampak kr je Suki nonstop na tapeti pri nas 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja