Šibak hurikan v Mariboru

25. 11. 2017 ob 17:00

@Adecco Oldstars

Ekipa1234T
Adecco Oldstars2022252693
Hurikani Basket1814172473

Statistika

Poročilo

Spet je bil dan tekme in z njim upanje na novo zmago. Tokratni nasprotnik so bili Hurikani Basket. Oboji se dobro poznamo, tako da nekih velikih presenečen ni bilo za pričakovati. In tako je tudi bilo. Je lepo videt obraze, ki jih že precej časa nisi videl. Damirja ni bilo, zato je vladama majhna nervoza .

Prva četrtina je bila izenačena, napake na eni in drugi strani – klasika, tudi rezultatsko smo si bili »enaki«.
Drugo četrtino smo domači strnili vrste in malenkost boljše odigrali v obrambi. Posledično je še stekel napad. Gostje so imeli na čase težave z našo hitro tranzicijo, tako da je razlika narasla za 8 točk. Ob polčasu + 10 za domače.
Tretje četrtina je bila v podobnem slogu. Letos je pri domačih daljša klop, kar se je poznalo. Z menjavami ritem ni bistveno padel. Pri gostih se je prva flavta – Zemljič trudil na vse moči, ampak je imel premalo pomoči soigralcev. Zato smo uspeli vodstvo povečati za 9 točk.
Zadnja četrtina je bila bolj ali manj odločena. Domači smo ujeli zmagovalni ritem in zedeli tudi kakšen nerezonski šut. Na parket so prišli tudi tisti, ki drugače manj igrajo – svoje minute so z odliko izkoristili 😉
Tekma je bila korektna, z malo vroče krvi – ampak nič dramatičnega. Ekipi Hurikani bi se rad zahvalil za lepo in korektno košarkasko predstavo in ji želim vse najboljše v prihodnje!

FOTOGALERIJA

LP,
Glinik

2 odzivov

  1. Red John pravi:

    Rdeči proti oranžim, zanimivo.

  2. Stanislav pravi:

    Za farbenblink sodnike so to nebesa 😀

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja