Predvsem prijateljski dvoboj

20. 11. 2017 ob 20:20

@KK Črešnjevec

Ekipa1234T
KK Črešnjevec31231933106
KK Dornava1614131457

Statistika

Poročilo

Druga domača tekma, naš najljubši nasprotnik, s katerimi smo do zdaj vedno odigrali prijetne napete tekme v sproščenem vzdušju. Škoda samo, da so bili gostje v manjšem številu in da je manjkalo veliko glavnih igralcev. Domačih pa nas je tokrat bilo v polnem številu (nazadnje se je kaj takega storilo…….ne vem kdaj). Za nameček pa smo domači imeli še trenerja in pomočnika trenerja (sicer je izgledal, kot da ga je trener pretepel).

Torej tekma se je začela v sproščenem vzdušju, vendar pa smo domači hitro stopili na plin, nekaj dobrih obramb, zadetih in zgrešenih zicerjev in takoj povedli. Gostje so nam predvsem na začetku delali nekaj preglavic, saj mislim da prvih 6-7 metov sploh niso zgrešili. Smo pa zato domači malo več žog presekali v obrambi. Tako je konec prve četrtine razlika že bila dvomestna. Kljub velikemu vodstvu, pa domači nato nismo popustili naprej v nobeni četrtini, kajti trener je bil zelo hud, v kolikor smo začeli igrati malo bolj ležerno. S takšnim pristopom nam je uspelo da smo dobili še ostale tri četrtine. Kljub tokrat očitni premoči domačih, pa gostje niso niti enkrat popustili v igri, morda jim je manjkalo nekaj več izkušenih igralcev, predvsem v napadu in bi tekma bila verjetno odprta do zadnjih sekund.

Sodnika sta opravila sijajno delo, kljub temu da jih je zeblo, tako da sta tekmo odsodila v bundah.

Po tekmi smo od trenerja izmučeni igralci dobili regeneracijo v slačilnici, nato pa smo se obe ekipi še dobili na našem standardnem šanku ob “kislini pekoči” kapljici.

Čeprav je bilo zunaj mrzlo, pa še je vedno bilo bolj toplo, kot v telovadnici. Ker je bil ponedeljek, smo se dokaj hitro poslovili (drugače naša druženja potekajo pozno v noč). Morem pa priznat, da sma starčka obeh ekip vztrajal do zadnjega.

Še enkrat se domači zahvaljjemo ekipi Dornave za lepo tekmo in jim želimo vse naj v nadaljevanju tekmovanja….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja