Beltinci rutinirano

10. 11. 2017 ob 20:30

@KK Beltinci

Ekipa1234T
KK Beltinci3230211093
Hurikani Basket1410192366

Statistika

Poročilo

V prvem krogu letošnje 2. PARKL lige smo se domačini iz Beltinec pomerili z gostujočo ekipo Hurikani Basket. Tekma je potekala v »Žuti areni« v Beltincih, kjer si domačini le redko privoščimo večje napake. Končni rezultat ne kaže realne slike, saj so gosti igrali skozi celotno tekmo agresivno in borbeno, vendar smo domačini tokrat izkoristili dolgo klop, ki nam je omogočila narekovanje hudega tempa.

Ob koncu prvega polčasa je semafor kazal rezultat 62:24, pri »Žutih« je blestela predvsem letos izjemno močna centrska linija Zver-Novak-Bojnec, ki je izkoristila prednost v višini. V drugem delu tekme so se Hurikani vseeno zbrali in zaigrali povsem drugače, namreč tretjo četrtino so izgubili zgolj za 2 točki, medtem ko so zadnjo četrtino dobili s trinajstimi točkami razlike.

Pri gostih je največ točk dosegel organizator igre Sašo Zemljič, ki je zadeval iz vseh položajev, sledili pa so mu še Valh, Valcl (16 in 15) ter Dvoršak z desetimi točkami. Kot kaže statistika smo domačini odigrali zelo ekipno, saj smo se vsi uspeli zapisati med strelce. Želene stotice nam ni uspelo doseči, vendar bomo na to številko spet ciljali že čez en teden, ko se bomo »Žuti« iz Beltinec pomerili z KK Črešnjevec (sestavil: Blaž Ulaga, KK Sistemorg Beltinci).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja