Še zadnja tekma rednega dela

17. 3. 2018 ob 19:00

@KK Sladki Vrh

Ekipa1234T
KK Sladki Vrh112019959
KK Starše Čiro1617191870

Statistika

Poročilo

Dvorana: Sladki Vrh
Dne: 17.3.2018
KK SLADKI VRH – KK ČIRO STARŠE     59       –           70

Evo, zadnja tekma v letošnji sezoni je bila v pričakovanju gostov iz Starš.

Nekako smo pred zadnjim krogom prišli do možnosti osvojitve 7. mesta, ki bi nam še omogočal dodatno borbo za obstanek v 1. ligi. Žal smo tekmo morali igrati brez našega prvega strelca Nikole Stampferja, kar pa še ni bilo dovolj, se je dan pred tekmo poškodoval še Luka Cehnar naš drugi najboljši strelec.

Pa vseeno….Tekma se je začela nekako v mirnem tempu in z nekaj lahkimi koši na obeh straneh. Domači smo še nekaj časa držali rezultat na izenačenem, potem pa je Dover z nekaj koši izpod koša naredil majhno razliko in tako se je četrtina končala z rezultatom 11:16. Dover je končal četrtino z 10 točkami.

V drugi četrtini smo se domači nekako uspeli zbrati zadeli smo nekajmetov iz razdalje in nekako uspeli rezultat ob polčasu znižat na vsega 2 točki.

V tretjo četrtino smo stopili napadalno in z nekaj hitrimi zadetimi meti in tudi dvema zadetima metoma za tri točke smo za nekaj časa povedli, nato pa je ponovno Dover odgovoril z nekaj meti iz pol razdalje in četrtina se je končala z 19:19!

V zadnjo četrtino smo stopili z dvema točkama zaostanka in z upanjem, da premagamo goste iz Starš. Gostje so pa kar hitro odgovorili na naše upanje, z presingom po celem igrišču! Domači smo nekako zbezljali in z hitro izgubljenimi žogami zapravili možnost za zmago!

Čestitamo za zasluženo zmago!

Lep pozdrav ekipam v 1. LIGI in naj zmaga najboljši!

Mogoče se še vidimo kdaj v 1. LIGI…..Če ne druga smo pa verjetno bili letos ”GLADKO” GLAVNI SPONZOR LIGE PARKL! 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja