Ruški medvedi v polfinalu

15. 3. 2018 ob 20:15

@KK Ruše

Ekipa1234T
KK Ruše2220202385
Rams1621141566

Statistika

Poročilo

Športna dvorana Ruše
Gledalcev 50
Sodnika: Kereži, Leskovar

Ruški medvedi se v svoji 2.sezoni v 1.PARKL ligi veselimo polfinala. Ekipa RAMS je suvereno nastopala v letošnjem tekmovanju in se že zagotovila 1. mesto po rednem delu. Nasprotno smo Rušani po spodrsljajih v Majšperku in Kidričevem potrebovali zmago. Jasno je bilo, da je motiv debelo na strani domačih, ki smo tokrat po daljšem času nastopili v popolni postavi.

Pri gostih so tekmo začeli Pinter, Matičič, Pihlar, Želj in Kosi pri domačih pa Plohl, Hartman, Obrovnik, Krebs in Škurnik. Krebs in Obrovnik sta hitro zadela za 3 točke. Da se domači nismo bolj odlepili je poskrbel Matičič. Po nekaj zgrešenih metih je domače reševal skok v napadu. Pri gostih je postajal vse nevarnejši Kosi, razlika je bila vse manjša, a je Mašat zadel za 3 točke v zadnji sekundi za +6 po 1.četrtini.

V drugem delu se razigral Petek (3×3 točke) razlika je bila že lepih +14 a se gostje niso predali. »Rušana« Pinter in Mihelič sta zadela iz »slačilnice« in na polčasu je bilo le +5.

V tretjem delu sta pri Rušanih v napadu prednjačila Škurnik in Hartman. Obramba je bila boljša tako, da je razlika narasla.

Tudi zadnji del smo domači začeli odločeni, da gremo do konca in zmaga je zasluženo ostala doma.

RAMSI so igrali zelo korektno tekmo. Glede na to, da tekma za njih ni imela posebnega pomena, so tako kot domači so tudi oni več rotirali in ponudili možnost za igro tudi tistim, ki sicer igrajo manj. Domači navijači so bili zelo glasni ter tudi z bobni celo tekmo vzpodbujali medvede. Zaslužijo si posebno pohvalo. »Rušani v moštvu RAMS (Kosi, Mihelič, Pinter) so igrali zelo dobro, a gotovo jim ni bilo prijetno ob navijanju Ruše, Ruše…

V Rušah smo spremljali lepo in športno srečanje, ki ga je zaznamovalo tudi lepo število zelo glasnih a korektnih domačih navijačev.

Čirotovi fantje v Staršah so prikazali odlično formo ob koncu prvenstva, a so uvrstitev v polfinale zagotovo zapravili na kateri od tekem v prvem delu.

Nasprotno smo v Rušah izredno zadovoljni ter z veseljem zremo v prihodnje tekme.

1 odziv

  1. Buban pravi:

    Oni niso ze vas(Cirota) niso upali premagat kao😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja