Na zadnji domači tekmi poraz

9. 3. 2018 ob 19:50

@ŠD Ptujska Gora

Ekipa1234T
ŠD Ptujska Gora12914742
MB Vikingi1820172378

Statistika

Poročilo

V petek 9.3.2018 smo v Majšperku odigrali še zadnjo domačo tekmo v rednem delu 1. lige Parkl v sezoni 2017/2018. Igrali smo proti ekipi Wee Vikingi. Rezultat tekme je bil 42: 78 za goste iz Maribora.

Začetek tekme smo dobro začeli, takoj smo povedli in tudi v obrambi nam je dobro kazalo. Nato smo začeli popuščat in gostitelji so prišli v vodstvo, ki so ga držali skozi celotno tekmo. Ta četrtina se je končala z rezultatom 12: 18 za Vikinge. V drugi četrtini je pa je sledil bolj kot ne polom pri domači ekipi in začeli smo izgubljati žoge, v obrambi smo bili medli, neprepoznavni in seveda so to gostitelji s pridom izkoristili in tako je znašal rezultat ob polčasu 21: 38. Po polčasu igra ni tako slabo zgledala, nekaj lahkih košev in bili smo nekako rezultatsko uravnoteženi v tej četrtini, ki pa smo jo vseeno izgubili za 3 točke. Zadnja četrtina pa ni niti malo vredna, da bi jo preveč opisal, saj ni bilo igre ne na eni strani in ne na drugi. Tako, da je ta četrtina potekala približno enako kot 2.

Točkovno so bili pri gostih vsi nekje izenačeni, čez deset točk. Pri domačih pa ni nobeden izstopal preveč, saj ga ni bilo junaka, ki bi lahko dosegel več kot 8 točk.

Zahvaljujem se zapisnikarjema in tudi navijačem, ki jih ni bilo niti tako malo. Več jih je bilo kot na bilo katerem gostovanju na katerem smo bili. Še ena tekma nas čaka in upam in verjamem, da se bomo borili po najboljših močeh in zmagali na naši zadnji tekmi.

Žiga Sledič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja