Asgard je spet (prepričljivo) naš

17. 2. 2018 ob 21:00

@MB Vikingi

Ekipa1234T
MB Vikingi23292728107
ŠD Kidričevo111917956

Statistika

Poročilo

Sodnika: Kereži in Sok

Gledalci: statistik Aco, njegova Anita (po tekmi nam je dala gajbo pira, ker smo lani premagali Adecco v finalu, HVALA!), fotoreporterka Nataša, občasni neporažen PARKL trener Vikingov Oga in veliko nepoznanih lic.

Potem, ko smo Vikingi na veliko razočaranje nas samih in naših navijačev klonili v našem domu proti Rušam na prejšnji domači tekmi, smo se močno pobrali in že v naslednji tekmi z rezultatom 100 proti 53 premagali KK Paloma Sladki vrh v gosteh. Tokrat je sledila ponovna vrnitev v Asgard in srečanje z vedno neugodnimi nasprotniki iz Kidričevega, ki so v preteklih letih pa tudi na prvi tekmi letos (kljub temu smo zmagali) znali greniti naše življenje s svojo izkušenostjo, dolgo klopjo in medsebojnim poznanjem.

Najlepših 10 akcij v tekmi pa si lahko ogledate TUKAJ.

Torej bila je sobota 17. februar in začne se tako, da kapetan Rok Smaka pride prvi v dvorano (vedno je tak, 1 uro pred tekmo)  in se medtem, ko pride tudi GM Aljaž Brodnjak že obleče in gre ogrevat v fitnes. Temu sledijo vsi ostali, čeprav bi tudi vse ostale lahko razvrstili na tiste, ki pridejo malo prej, tiste, ki so točni in tiste, ki radi malo zamudijo :D. Nato Vikingi počakamo, da se konča termin nogometa, ki je vsako sobota pred nami v dvorani. Temu sledi postavljanje košev, pritrjevanje shot-clock-ov, dvigovanje košev, brisanje dvorane (vsak 1x) in nenazadnje jamranje nad tem, da nam je Adecco vzel vse dobre žoge. Temu po novem, ko nas je dovolj sledi ogrevanje iz 2 vrst, raztezanje in nenazadnje posvet s coachem Šulekom kako in kaj. To je neka Vikingška rutina pred vsako tekmo v kateri smo se letos dobro ustalili.

Glede na končni rezultat, ki je bil 107 proti 56 za Vikinge je težko komentirati karkoli bolj natančnega glede poteka tekme kot pa: Vikingom je šlo, ŠDK pa ne najbolj. Tako, da prepuščamo opis tekme temu kratkemu videu najlepših potez. Vredno ogleda!

Mi pa se ponovno vidimo v Asgardu 17. marca, ko bomo Vikingi redni del sezone zaključili z derbijem proti KK Adecco. Se vidimo!

Lep pozdrav,

vaši Vikingi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja