San Antonio Vikings

27. 1. 2018 ob 21:00

@MB Vikingi

Ekipa1234T
MB Vikingi2518191274
KK Starše Čiro1019111959

Statistika

Poročilo

MB wee Vikingi : Starše Čiro
Sodnika: Marinovič in Leskovar
Lokacija: Dom Vikingov (Asgard)
Št. gledalcev: Mark Ogner, Nataša Klampfer, Ana Jelen in še nekaj 10 ljudi

Vikingi smo z zmago nad Rams-em začeli 3 game home stand ali igrali bomo 3 zaporedne tekme doma. Drugi so na popotovanje v Asgard prišli Čirotovi fantje.

Med tednom smo Vikingi tudi uradno (to pomeni na Facebook-u) predstavili naša nova člana, ki sta s svojo prisotnostjo na tekmi postavila rekord po številu razpoložljivih Vikingov na tekmi. To je 9! S ‘’coachem’’ Šulekom smo bili torej čista 10ka.

Čista 10ka pa je bila tudi prva četrtina, ki smo jo Vikingi dobili z rezultatom 25:10. Na začetku smo prišli hitro do vodstva, ki je že po parih minutah znašalo 10 točk in le tega smo se držali praktično čez celotno srečanje.

V drugi četrtini so se gostje upirali dosti bolje (18:19), a so na odmor vseeno odšli s 14 točkami zaostanka. Kljub zaostanku je gostujoči trener namenil veliko počitka svojim ‘’big three’’ (Dover, Manjevič Kopčič, Zelenko). Tudi zato je mogoče manjkalo med tekmo malo več pričakovanega naboja.

V tretji četrtini smo si Vikingi priigrali še dodatnih 8 točk prednosti kar je znašalo že +20 in tekma je bila bolj ali manj odločena. Zadnjo četrtino sta trenerja spočila nosilce igre in dala priložnost tudi ostalim igralcem. Srečanje se je končalo z rezultatom 74: 59 za domače.

Zakaj naslov San Antonio Vikings? Ker smo Vikingi v prvem polčasu v kar nekaj napadih prikazali kako ‘’gre’’ žoga in zaključevali po 8 ali 9 podajah potem, ko je obramba Čirotovih sicer dobro, a ne dovolj dobro, rotirala.

Glede na to, da smo Vikingi zabeležili že 6. zaporedno zmago popotovanje po Asgardu priporočamo zgolj na ne-tekmovalni ravni, da ne puščamo grenkega priokusa ob ogledu vseh čudes.

Lep pozdrav,

Vaši Vikingi.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja