Kidričanom ni uspelo presenetiti

26. 1. 2018 ob 20:45

@ŠD Kidričevo

Ekipa1234T
ŠD Kidričevo1419151260
KK Adecco2818262294

Statistika

Poročilo

Poročilo tekme ŠDK vs KK ADECCO
Kidričevo 26.1.2018
Sodnika: Kereži, Germadnik

ŠDK smo tokrat z novim trenerjem Markom Trudenom, gostili kar nekaj kratnega prvaka PARKL ter sigurnega potnika v final four, tudi letos.

Pred tekmo pa zanimiva ugotovitev da se vodilni iz ekip niso uspeli zmenit za barvo dresov tako da bi skoraj igrali rdeči proti rdečim, na srečo smo domači imeli še črne drese tako da je sledilo preoblačenje kar ob igrišču.

Prva četrtina pa razen pridobljene žoge na skoku s strani domačih precej brez energije kako v obrambi tako tudi v napadu, kar pa je nasprotnik uspel zelo dobro iskoristiti ter s kar šestimi zadetimi trojkami uspešno dobil četrtino za dobrih 14 pik.

V drugo četrtino pa veliko boljši start domačih predvsem v obrambi, ter nekaj dobrih akcij s strani enih in drugih kar je privedlo do dobljene četrtine za domače s 19:18.

Po odmoru spet padec koncentracije in energije pri domačinih ki so podarili gostom kar nekaj žog in jim s tem omogočili skoraj nedosegljivo razliko 24ih pik.

Zadnja četrtina pa kljub želji in volji domačih brez kakršne koli spremembe v prvih parih minutah kar je privedlo tudi do tega da so priložnost dobili tudi igralci ki do takrat niso igrali.

In za konec še srečanje domačih v Atili kjer smo ob kazenskem toplem pivu še imeli pogovor kako in kaj naprej.

Lep športni pozdrav

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja