Kidričevo dvakrat boljše

19. 1. 2018 ob 20:00

@KK Starše Čiro

Ekipa1234OTT
KK Starše Čiro27102323790
ŠD Kidričevo222018231598

Statistika

Poročilo

Čiro Starše smo po dolgem času zaradi zasedene dvorane v Staršah tekmo odigrali v naši domači dvorani iz mlajših kategorij, OŠ Bojana Ilicha.

Potihoma smo se tega veselili in v tekmo smo štartali zelo suvereno, zadeli smo nekaj trojk zapored in po nekaj minutah igre je bila razlika že 16 točk. Že na segrevanju smo opazili, da se je gostov zbralo kar 12, s tem so jasno pokazali, da so prišli po zmago, kar so z delnim izidom 15-4 do konca prve četrtine tudi potrdili.
V drugi četrtini je ekipa Kidričevega nadaljevala z odlično igro na obeh straneh igrišča in v polčas odšla s prednostjo 42 – 37.
V drugem polčasu je tekma postajala vse bolj izenačena, čakali smo, da se katera ekipa “odlepi” a kaj več kot 5 točk prednosti na eni ali drugi strani ni šlo.

IMG_9083

V zadnji četrtini se je pri domačih odločil stvari v svoje roke vzeti Rotman, ki je dosegal koš za košem in lastno ročno z dvema ključnima prostima metoma sekundo do izteka igralnega časa izsilil podaljšek.
V dodatnih 5 minut smo domači krenili odločno, povedli za nekaj točk, vendar smo z nekaj osebnimi napakami gostom dovolili, da se spočijejo in z mirnim in suverenim izvajanjem prostih metov preidejo v vodstvo in tekmo obrnejo v svojo korist.
Čestitke gostom za dobro igro in zmago na zanimivi in napeti tekmi.

Lp Goran Zelenko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja