Nazaj na zmagovalne tirnice

18. 1. 2018 ob 20:15

@KK Ruše

Ekipa1234T
KK Ruše2420281284
KK Sladki Vrh2015122471

Statistika

Poročilo

Športna dvorana Ruše
Gledalcev 30
Sodnika: Močnik, Marinovič

Po dveh porazih proti vodilnim moštvom Rams in Adecco, smo v Rušah v prvi letošnji tekmi na domačem parketu gostili nove prvoligaše iz Sladkega vrha. V prvi tekmi med tema dvema nasprotnikoma smo Rušani kar nekako prelahko visoko slavili. Dalo se je naslutiti, da bodo fantje iz Slovenskih goric tokrat bolj drago prodali svojo kožo.

V prvem delu sta ekipi pozabili na obrambo, strelci pa so bili razpoloženi. Nikola Štampar je zadeval od blizu in tudi s 9m in samo v tem delu dosegel 13 od svojih 34 točk.

V nadaljevanju le nekaj boljša obramba Ruških medvedov in na polčas se je odšlo s 44:35. V tem delu se je pri domačih razigral Petek in dosegel 10 od svojih 18 točk.

Najbolje smo domači zaigrali v tretjem delu, ko smo mnogo bolje branili in razlika je narasla na +27. Tekma je bila praktično odločena.

Gostje so bili vztrajni in zato bili nagrajeni. Izkoristili so priložnost in bili preprečljivo boljši v zadnjem delu ter tako povsem zasluženo prišli do spodobnega poraza. Dopolnili so moštvo s Krajncem ter bili veliko boljši kot na prvem srečanju.

Za domače je najpomembneje, da smo se vrnili na zmagovalne tirnice, da smo možnost za igro lahko ponudili vsem ter da je kar 6 naših igralcev doseglo dvomestno število košev.

Spremljali smo lepo srečanje za kar so zaslužni vsi prisotni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja