Gora prehitela Kidričevo

12. 1. 2018 ob 19:50

@ŠD Ptujska Gora

Ekipa1234T
ŠD Ptujska Gora1710111856
ŠD Kidričevo151091751

Statistika

Poročilo

Sodnika: Lajnšek, Topolinjak
Gledalcev: 26

Za nami je šele druga domača tekma v sezoni in tudi druga zmaga. Ker so gostje iz Kidričevega naši sosedje na lestvici, je bila ta tekma zelo pomembna za obe ekipi. Temu primeren je bil tudi nizek in izenačen rezultat skozi celotno srečanje.

Tekmo bi lahko opisal tudi po četrtinah, vendar težko napišem kaj konkretnega, saj smo bili rezultatsko vseskozi skupaj. Med samo tekmo se nobeni ekipi ni uspelo odlepiti za več kot 5 točk, razen 2 minuti pred koncem, ko smo Gorčani pobegnili na +9. In na našo srečo je bilo to dovolj za končno zmago, saj smo v končnici tekme naredili veliko nepotrebnih prekrškov, ko smo že bili v bonusu, kar pa gostje niso znali izkoristiti in zmaga je ostala doma. Tekmo je zaznamovalo veliko zgrešenih metov in prekrškov, žal pa tudi neprijetna poškodba gostujočega igralca nekaj minut pred koncem tekme. Točkovno ni izstopal noben igralec, kot tudi ne sodnika, ki sta dobro opravila svoje delo.

Po tekmi je sledilo druženje z gosti in sodnikoma ob kapljici domačega, na žalost pa brez nesrečnega Pahlina, ki mu Gorčani želimo hitro okrevanje in vrnitev na parket.

GV

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja