Do zadnje četrtine...

8. 12. 2017 ob 20:45

@ŠD Kidričevo

Ekipa1234T
ŠD Kidričevo1616201264
MB Vikingi1618112873

Statistika

Poročilo

Kidričevo 8.12.2017;
Sodnika: Germadnik, Topolinjak

ŠDK smo tokrat gostili prvake lanske sezone Wee Vikinge, ki so bili, po poročanju Smake, skoraj v polni postavi. Bilo jih je 7!

Nas letos že tradicionalno malo več, kot v lanskih sezonah, tako da smo lahko malo več rotirali, pa še tu smo malo zaspali, kot v kakšnem delu tekme, ampak o tem nekoliko kasneje.

Dogovor z naše strani, da v tekmo ne vstopimo medlo, kot na prejšnjih srečanjih, ampak odločno, da jih »nalaufamo«,  ipak jih je samo 7.

Nič posebnega od enih in drugih, 16:16 prva četrtina.

Do konca prvega dela smo domačini naredili kakšno osebno napako preveč, tako da je odmor z minimalno prednostjo pripadel gostom (34:32).

V drugem delu nam je uspel super štart, naredili smo razliko enajstih točk, četrtino dobili in si ustvarili prednost pred zadnjim delom dvoboja. Mogoče smo bili že prepričani v zmago.

Smaka & co so morali nekaj spremeniti. Spremenili so, predvsem v obrambi, kaj pa … škoda, da vas ni bilo na tekmi, bi videli kaj. Taktično pa tega ne bomo izdali.

Skratka uspelo jim je, mi smo padli, brez odgovora v napadu, zmaga Vikingov čista kot bel sneg, ki je vmes poskrbel, da smo komaj prišli do Atile, kjer je sladila debata o nostalgiji YUGO košarke, z Alpijem v glavni vlogi.

PARKL pozdrav do naslednjič,

#14

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja