Visoka zmaga Rams

15. 11. 2017 ob 19:45

@Rams

Ekipa1234T
Rams33282420105
KK Sladki Vrh1111152158

Statistika

Poročilo

Kraj: II. gimnazija, Maribor, 15. 2. 2017
Sodniki: Šket, Frangež

Ekipa Sladkega vrha je prišla v telovadnico v številčno močni zasedbi. Domači pa smo po prvi tekmi že brez poškodovanih Ribiča in Pintarja ter zadržanih visokih igralcev.

Začetek tekme smo domači pričeli z zadetimi štirimi zaporednimi trojkami, košem pod obročem in ponovno trojko in tako nasprotniku zbili moralo. Nato se je nekajkrat sicer zaiskrilo med igralci v igri pod košem, vendar brez resnih posledic. Sodnika sta v tem delu igre imela stvari pod kontrolo in s takšnim kriterijem nadaljevala do konca tekme. Trener domače ekipe Novak Branko je koristil vse razpoložljive igralce, ki so mu dodeljeno minutažo kvalitetno izkoristli. Igralci ekipe RAMS smo še naprej igrali kolektivno in zadevali iz vseh pozicij, predvsem pa met za tri točke. S takšno igro in razpoloženimi strelci ekipa Sladkega vrha žal tokrat ni mogla pokazati svoje prave kvalitete.

Tekmo smo zaključili z rezultatom 105:58.

5 odzivov

 1. majstori pravi:

  Tolko ste silili lani v 1. ligo pa jokali, da se vam dela krivica, zdaj bote pa kanta za nabijat cukr špicarji

 2. Stanislav pravi:

  Pozdravljen,

  Ni nujno. Ruše so uigrana in hitra ekipa. Smo že večkrat videli, da so neugodni za vse ekipe. Prva tekma je pa le prva tekma. Malo pomanjkanje treningov, trema,…pa je bila prva tekma prec konec.
  Ekipa Ramsa pa vsako leto kotira visoko na lestvici. In verjamem, da bi na stavnicah več ljudi stavilo na njih kot pa na KK Sladki Vrh. Nisem bil na tekmi – ne vem…domnevam…ampak 20 tric s strani Rams-a? Ali so imeli svoj dan ali pa so jih iz Sladkega Vrh-a slabo pokrivali. Ne vem. Se pa strinjam, da razlika pa bode malo v oči. Je pa še pred njimi (najmanj) 12 tekem…pustimo času čas…mogoče še presenetijo :)
  Mogoče začne Nikola s svojimi čarovnijami v decembru… 😛

 3. Matej arzensek pravi:

  Nevoscljivci so ze na povrsju!! Po drugi strani pa sem raje kanta pa vem da smo sli probat, kot pa da sem taka picka da zmagam drugo ligo oziroma bi moral napredovat v 1. Ligo in se ekipe poakajo in ostanejo v 2. Ligi! To je za mene strahopetno dejanje! Drugace pa hvala za motivacijo!

 4. Acotrica pravi:

  Kdo je zmagal drugo ligo in ni šel v prvo? kaj govoriš Remzi? sej pa ptujska gora je v prvi ligi :)

 5. nikola pravi:

  bolje kanta za nabijat kot kanta ki nabija 😛

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja