Na pol poti do F4

9. 3. 2017 ob 20:45

@ŠD Cirkovce

Ekipa1234T
ŠD Cirkovce1918152072
KK Sladki Vrh181620660

Statistika

Poročilo

Cirkovce, Dvorana OŠ Cirkovce
Datum: 9. 3. 2017
Gledalcev: vstopnice razprodane :)
Sodniki: Fajt, Zdravkovič

EKIPA ŠD CIRKOVCE Z ZMAGO NA POL POTI DO FINAL FOUR-a

Zadnja domača tekma ekipe ŠD CIRKOVCE se je v dvorani začela s težavami, saj ni deloval semafor za 24 sekund. Posledično ekipa ni opravila popolnega ogrevanja, kar je seveda ujezilo domačega stratega. Zagato je rešil predsednik, ki je s pomočjo lestve uspel pritrditi semafor, potem pa še sedel za zapisničarsko mizo.

Navedeni pripetljaji pa očitno niso zmedli domačih igralcev, saj so se do potankosti držali taktičnih zamisli trenerja. Predvsem je bilo potrebno ustaviti najboljšega igralca gostujoče ekipe. To vlogo je prejel najboljši domači strelec Holc in jo s pomočjo ostalih tudi odlično opravil.

Tekma je bila ves čas izenačena, domači si nikakor niso uspeli priigrati občutne prednosti. Vse do zadnje četrtine, ki so jo tokrat »beli« Cirkovčani odigrali z odliko. Kolektivno v obrambi, v napadu pa potrpežljivo in natančno, kot je bilo dogovorjeno v minutah odmora. Posledično se je odprlo tudi pri metu izza črte, zadeli smo kar 4 trojke. 10 točk Drevenška v tem delu igre je tehtnico prevagalo na našo stran.

Zaslužena zmaga domačih »belih«, ki pa za uvrstitev na final four potrebujejo vsaj takšno predstavo tudi v povratni tekmi, ki bo vsekakor prava poslastica in boj na nož do zadnje sekunde.
Poškodovanemu igralcu gostujoče ekipe želimo čimprejšnje okrevanje in vrnitev na košarkarska igrišča.

Športni pozdrav,

MF

Cirkovce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja