Vikingi rutinirano zmagali

17. 12. 2016 ob 20:00

@KK Adecco

Ekipa1234T
KK Sladki Vrh1315121050
MB Vikingi2816251988

Statistika

Poročilo

Vikingi rutinirano zmagali

Kdo si je zmislil ta poročila o tekmi naj prosim doda neki aneks k pravilom, da če ekipa igra tako brez volje in brez smisla je opravičen pisati te sestavke. Kaj naj pišem…da smo zaradi vsake izgubljene žoge v napadu dobili kontra tak hitro, da preden se je zadnji naš vrnil v obrambo smo že spet 2 novi piki zraven dobili… Al naj pišem o tem, da se vračamo v obrambo tak da gledamo po tribunah če je kdo znani gori nasprotnik pa preko in med našimi rokami podaja žogo čez celo igrošče… Ali naj pišem o tem da ko nam dejansko ne gre več, še začne en sodnik z svojim nastopom…Kak se mu da pri 30 pik zaostanka sebe izpostavljat in ekipo, ki tak ni mela volje več do igre se nad njimi spolno izživljat…nisem htel napisat *ebat)…  Sem mislil, da se je po lanskem fijasku v Staršah kaj naučil pa sem se motil… (en nasvet-vsi mi, vi kakorkoli smo prijatelji ampak ko se tekma začne se to pozabi in prosim)….
Smaka, Suki in Martin…prijatelji stari moji…vam pa čestitam za fer tekmo…igrali ste koliko je bilo potrebno..vem da je v vaši igri še nekaj malega rezerv. Smaka predvsem v tvoji…kam te mečeš trice nekam v strop, Martin-zabijanje proti ekipi, ki ti je dala največ na tvoji športni poti..resno??? Si vido, da je to NO GO….upam, da se pri tem poskusu nisi poškodoval… Suki, zaradi tebe nismo tekme kao prestavili pol pa ne igraš več kot 2 minuti…opet NO GO … Ampak vrjamem, da bomo mi ko bomo pravi gladko pariramo z vami- v pravi dvorani z obema sodnikoma in z ekipno igro ne pa z soliranjem :)
V glavnem, to je bilo najbolj brez vezno poročilo, ki sem ga mogo kdaj koli napisat. Veliko sreče Vikingom v pokalu :)  To je to za prvi dan pokala….4 tekme in 3 presenečenja že kr v prvem dnevu (zmage Ptuja, Oldisov in Vikingov) barem Adecco je zadržal vlogo favorita ostali smo pogoreli.. pač več sreče drugo leto :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja