Začetek tekme 3x3

6. 1. 2017 ob 20:20

@KK Starše

Ekipa1234T
KK Starše1520181770
Hurikani Basket1812171461

Statistika

Poročilo

Začetek tekme 3×3

Domači smo končno dočakali spet tekme, ker smo pred novim letom uspeli odigrat samo eno. Smo pa zato v novo leto vstopili boljše, s prvo zmago in s tem osrečili še nadomestnega trenerja Vlada Trifkoviča, ki s to zmago ostaja še neporažen kot trener kadar nadomešča Koča. Skupaj ma 3 zmage, 0 porazov 😀 Gostje, škoda so prišli okrnjeni, 6 komadov.

Pa gremo k tekmi. Prva četrtina se je začela točno tako, kot napoveduje naslov. Padle so tri trice. Dve od nas (Vodišek, Vodušek) in ena od gostov (Valcl). Nato sta obrambi malo bolj stisnili in nekih lahkih košev več ni blo. Svojo trojko je pri domačih dodal še Kodrič. Pri nas se nobenemu ni nekaj odprlo, pri gostih pa je Valcl v prvi četrtini dosegel 11 točk, v preostanku tekme pa še samo dodatne tri. (15:18)

Drugo četrtino smo domači stopli na gas in odprli četrtino s 4. zaporednimi trojkami (Vodišek 2x, Bunta, Trifkovič P.), nato še za konec četrtine začne Lešnik s trojko, gostje pa so doživeli nekakšen mrk, Topolinjak je v vlogi trenerja/igralca dodal svojo trojko, Valcl s trojko zaključil svojo mero točk, Valh kot dizlaš pa počasi začel s svojo igro. Zanimivost, domači smo dobivali prekrške kot po tekočem traku v prvem polčasu (10, od tega 6 v 2/4), gostje pa malo “zavarovani” samo 4. (20:12)

V drugi polčas smo stopili isto kot v obe prvi četrtini, Lešnik spraši spet trojko in nato naniza še par košev, svoje doda še Dobnik, Bunta malo štrajka pa vseeno doda koš, Vodišek pa se malo ohlaja ampak vseeno uspe ukrast par žog. Pri gostih kot že prej omenjen, Valh začne nabirat pike, Zemljič mu sledi in ga fila z žogami, Valcla uspemo zaustavit, tisto kar vrže pa tud na srečo gre mimo. (18:17)

V zadnji četrtini domači nočemo spustit zmage iz rok in dosežemo koše, gosti sledijo tako kot v drugi četrtini. Pri domačih stopi na sceno še naš nebotičnik Čiro in takoj zadene dve trojki. Pri gostih Valh še nekak upa na preobrat, mi pa mirno privlečemo zmago do konca. Zanimiva tekma, gostom vodstva po 1/4 nismo želeli vrnit. (17:14)

Pohvale spet naši zapisnikarski mizi, gostom za pošteno tekmo,… In še to, vsaj zaenkrat imamo še vedno prvega strelca v drugi ligi (Vodišek).

Over&out

WaterShek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja