Z lahkoto pridem mimo, samo lufta niam

27. 1. 2017 ob 20:20

@KK Starše

Ekipa1234T
KK Starše1214211158
KK Sladki Vrh1211352785

Statistika

Poročilo

Druga domača tekma za nas ni bila srečna. Komaj smo se nekak zbrali, da nas je na koncu blo dovolj za tekmo, pa še to je bila ekipa samih veteranov, če ne štejemo moje malenkosti, ki sem po letih konkretno zaostajal za soigralci. To bi sam tudi ocenil kot razlog za naš poraz, ker pač ni blo lufta :)

Začetek tekme je bil večkrat preložen, ker nikakor nismo uspeli usposobiti semaforja. Hvalabogu mamo mlade za zapisnikarsko mizo, ki se pač špilajo s kabli in semaforom tak dolgo da pol vseeno dela. In ko se je tekma začela, je blo videt kot da vsi igramo prvič. Veliko zgrešenih metov, obrambe pač tolko da pač so… Pa vseeno smo nekak uspeli vodit oz. ostat na neodločenem po prvi četrtini. Dejansko ni noben igralec posebej izstopal. (12:12)

V drugo četrtino smo boljše vstopli mi, moja malenkost in moja prednost/mladost v letih je pri nas prišla malo bolj do izraza. Obrambi sta začeli že malo boljše delat pa vseeno se mi zdi, da nismo ne mi in ne gostje igrali neko obrambo. Če rečem tak kot naš Koč Vaupotič, 40% obrambe smo meli, meli smo še 60% rezerve. Samo kje noben nea ve. Nismo jih našli. Pa vseeno jaz zadenem prvo trojko na tekmi, gosti počasi lezejo za nami, mi pa smo nekak vohali da bi mogoče lahko še presenetili goste ker smo ob polčasu vodli za 3. (14:11)

Preden opišem dogajanje v drugem polčasu, lahko razložim zakaj taki naslov poročila. Ob polčasu ko se dela taktika in plan za 3. in 4. četrtino smo dobli točno to izjavo iz strani našega Perota. Da on lahko preigra vsakega, da on, citiram “Z lahkoto pridem mimo, samo lufta niam”.

Tretja četrtina pa je pokazala/nakazala/dokazala to starostno razliko. Pa upam da me nebojo zdaj soigralci naslednjič grdo gledli kr govorim tak o njih, kak so stari pa to. Ampak kaj češ če so! 😛 V tretji doseže naš Kodrič vse svoje točke na tekmi, Ploj doda trojko, jaz koš, Pero pa 6 pik. Kaj naj rečem za goste ko pa so meli v 3. male strelske vaje. dosegli so več točk kot v obeh prvih dveh četrtinah skupaj. Razcotal se je Cehnar, največ pa sta mu pomagala Nerat in Knezevič. Mi smo prišli iz +3 na -11. (21:35)

V zadnji smo se mi probali nekak približat, ampak smo delali vedno več napak. Gostje pa še vedno na speed-u iz tretje četrtine na polno naprej. Pa da nebom predolg kr tak ni blo nič pametnega v zadnji četrtini, mi smo skrampali skupaj 11 točk, gostje pa 27. In tistih zmernih -11 je nakoncu blo visokih -27. (11:27)

Na koncu še to, sodnika sta sodla fer, Suki je mel celo lepe, nove, BELE patike, zaradi katerih je najbolj izstopal prav on. Pri črni sodniški uniformi bele patike pač konkretno piknejo v oko. Pohvale naši zapisnikarski mizi, mi pa upamo na zmago na naslednji tekmi.

Over&out
WaterShek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja